Rețele de socializare

Diaspora

Mai întâi i-a atacat pe vecini, apoi a sărit la bătaie la carabinieri. Moldovean băut, reținut în Italia.

Incident ieșit din comun într-o gospodărie din Italia. O neînțelegere dintre vecini s-a transformat într-un adevărat show.

S-a întâmplat în seara de doi august în orașul Padova din Italia. Un moldovean de 38 de ani, stabilit de ceva vreme în Italia, fiind băut, s-ar fi dus la vecinii săi să-i roage să-i deschidă o sticlă cu vin, scrie presa de acolo.

Acesta ar fi sunat în sonerie, iar vecinii i-au deschis ușa și l-au invitat în casă. Bărbatul a intrat în casă, acolo unde vecinii lui luau cina. Bărbatul s-a așezat cu ei la masă, neinvitat, și-a luat un pahar și a început să bea din vinul pe care l-a adus. Vecinii l-ar fi rugat să plece, de aceea, moldoveanul a părăsit casa vecinilor săi.

La scurt timp, acesta însă s-a întors și a început să strige, să înjure și să bată neîntrerupt în ușa vecinilor lui. Speriați, ultimii au chemat carabinierii.


La fața locului a venit o echipă de carabinieri, pentru a-l reține pe moldovean. Acesta însă s-ar fi opus și ar fi sărit la bătaie la oamenii legii.

În cele din urmă, moldoveanul, beat criță, a fost încătușat și dus la poliție.

Acum, acesta se află în arest preventiv.

echipa.md


Diaspora

/FOTO/ Un moldovean, stabilit cu familia în Italia, și-a asfixiat soția cu un ștergar, apoi s-a spânzurat.

Un moldovean și-ar fi asfixiat soția cu un ștergar, apoi s-ar fi spânzurat, în Italia. Cadavrele celor doi au fost depistate de fiicele lor, care de mai multe zile își sunau părinții, dar nu puteau da de ei.

Tragedia s-a produs în după-amiaza de 11 august, în orașul Pesaro din Italia. Presa italiană scrie că moldoveanul de 47 de ani și-ar fi omorât soția, în vârstă de 42 de ani, cu care nu mai trăiau împreună de ceva vreme. Acesta i-ar fi acoperit căile respiratorii cu un ștergar, până femeia s-a asfixiat și a decedat. Ulterior, moldoveanul ar fi ieșit din casă, s-a dus într-un șopron din apropiere, unde s-a strangulat cu o funie.

Cele care au depistat corpurile neînsuflețite ale propriilor părinți au fost cele două fiice ale familiei. Deocamdată nu este clar ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Poliția din Italia continuă cercetările.

echipa.md


Citește mai departe

Diaspora

Italia: Ceartă într-o familie de moldoveni. Soția a ajuns în spital, soțul – după gratii.

O ceartă într-o familie de moldoveni, stabilită în Italia a băgat în sperieți toți vecinii. Nedumeriți, oamenii au chemat poliția, astfel salvându-i viața și integritatea corporală unei tinere de 25 de ani

Totul s-a întâmplat în seara de 17 august, într-un apartament din zona Barca, orașul Bologna. Presa din Italia scrie că poliția a fost alertată de niște locatari, care ar fi declarat că din apartamentul vecin se aud niște țipete îngrozitoare de femeie.

Ajunși la fața locului, polițiștii ar fi observat un bărbat, aparent în stare avansată de ebrietate, care tocmai ieșea din scara blocului și se îndepărta de casă. Oamenii legii l-au ajuns imediat din urmă și l-au reținut. Ulterior au urcat în apartamentul de unde se auzeau țipetele și au găsit-o acolo pe o tânără de 25 de ani din RM, cu mai multe răni și traume grave pe suprafața corpului. Aceasta ar fi declarat că a fost bătută de soțul ei, moldoveanul de 30 de ani, reținut de polițiști în fața blocului.

Moldoveanca a fost dusă la spital și internată pentru șase zile. Soțul acesteia a fost plasat în arest preventiv și este cercetat penal pentru violență în familie.

echipa.md


Citește mai departe

Diaspora

/VIDEO/ Accident în Rusia. Un șofer din Moldova s-a izbit cu autobuzul într-un stâlp. 18 persoane s-au adresat la medic

Accident în Rusia cu implicarea unui moldovean. Un bărbat de 47 de ani, aflându-se la volanul unui autobuz, a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un stâlp. Incidentul a avut loc în această dimineață în orașul Moscova, pe șoseaua Entuziaștilor.

„În urma producerii accidentului rutier, 18 persoane s-au adresat la medic. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Anterior șoferului i-au fost aplicate 30 de amenzi pentru depășirea vitezei și nerespectarea semnelor de circulație rutieră” au scris pe rețelele de socializare reprezentanții Direcției de transport a orașului Moscova.

tv8.md


Citește mai departe

topul săptămânii