Rețele de socializare

Diaspora

Moldoveancă snopită în bătăi de concubinul ei, tot moldovean, în Italia. Victima se zbate între viață și moarte

O moldoveancă de 45 de ani, la un pas de a fi omorâtă de concubinul ei, tot moldovean, în Italia. Totul ar fi început după ce femeia l-ar fi anunțat pe bărbat că-l părăsește.

S-a întâmplat în data de 12 octombrie, în localitatea Copparo din Bologna. Presa de acolo scrie că femeia, de 45 de ani s-ar fi luat la ceartă cu concubinul său, iar la un moment dat o-ar fi spus că-l părăsește. În acel moment bărbatul și-ar fi pierdut firea și ar fi snopit-o în bătăi pe femeie, până aceasta a căzut nemișcată, la pământ. Când și-a dat seama ce a făcut, moldoveanul a chemat-o pe sora lui și i-a spus să cheme ambulanța, iar el și-a luat bicicleta și a fugit.

Când au venit la fața locului, medicii au găsit moldoveanca pe jos, fără cunoștință și plină de sânge. Femeia a fost prelată de ambulanță și dusă de urgență la spital, unde a fost internată în secția de chirurgie. Medicii au prognoze rezervate privind starea femeii.

La scurt timp, moldoveanul de 43 de ani a fost reținut pe o stradă din oraș, în stare de ebrietate și cu o sticlă de vin în mână. Acum acesta este cercetat penal pentru violență în familie și tentativă de omor.

echipa.md


Diaspora

/VIDEO/ Moldovean, căutat pe INTERPOL pentru organizarea PROSTITUȚIEI, în Italia, a fost reținut, în România

Un moldovean, căutat pe INTERPOL pentru organizarea prostituției în Italia, a fost reținut, în România.

Presa din Italia scrie că acesta, împreună cu soția lui și cu încă un moldovean ar fi organizat o rețea de prestare a serviciilor sexuale, tot cu moldovence. Gruparea criminală și-ar fi început activitatea în 2016, în orașul Teramo. Aceștia racolau tinere din familii nevoiașe, le fabricau acte false, le transportat în Italia și le obligau să se prostitueze.

În cadrul investigațiilor, polițiștii italieni au stabilit că tinerele care se opuneau și nu voiau să presteze servicii sexuale erau bătute crunt de către suspect. În august, 2019, forțele de ordine din Italia l-au dat în căutare pe INTERPOL pe moldovean.

Recent, acesta a fost reținut în România. El urmează să fie extrădat în Italia unde-și va ispăși pedeapsa pentru proxenetism, dar și pentru fabricarea actelor false.

echipa.md


Citește mai departe

Diaspora

Un moldovean, căutat în Italia pentru furt și tâlhărie, s-a predat benevol la poliție

Un tânăr moldovean, căutat în Italia pentru furt și tâlhărie, s-a predat la poliție. Acesta a venit duminică la secția de poliție din Via Sigonio însoțit de mama sa. 

Pe numele moldoveanului fusese emis un mandat de arest în urmă cu câteva săptămâni, după ce pe 4 septembrie, împreună cu un italian a jefuit și a bătut un pakistanez. Câteva săptămâni mai târziu, moldoveanul, împreună cu același italian, au intrat în clădirea Institutului Sacro Cuore de unde au furat cinci computere, scrie temponews.it.

Cei doi sunt acuzați și de acte de vandalism.

Aceștia ar fi forțat mai multe uși ale unor săli din cadrul institutului, protejate de sisteme de securitate.


tv8.md


Citește mai departe

Diaspora

/FOTO/ ITALIA: Un moldovean s-a izbit cu mașina într-un copac și a murit pe loc

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a murit, după ce mașina cu care se deplasa s-a izbit violent într-un copac.

Accidentul a avut loc noaptea trecută în comuna italiană Conselve din regiunea Padova.

Presa italiană scrie că este vorba despre cetățeanul R.Moldova, Gheorghe Ignat, care se deplasa la volanul unui automobil de marca Peugeot 206.

Din motive necunoscute, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.


Poliţia italiană efectuează o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele producerii accidentului.

deschide.md


Citește mai departe

topul săptămânii