Rețele de socializare

Moldova

„Maniac sexual”, reținut de Poliția Capitalei. A violat o tânără de 19 ani în plină zi, într-o fâșie forestieră, din sectorul Botanica

Un individ a fost reținut la începutul săptămânii curente de ofițerii de investigații din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, după ce acum aproximativ zece zile, în plină zi a atacat o adolescentă de 19 ani și a violat-o într-o fâșie forestieră din sectorul Botanica.

Publicat

Individul anterior a petrecut un deceniu după gratii pentru că a violat un minor, iar după ce a ieșit de după gratii ar fi hărțuit sexual mai multe femei în sectorul Botanica al capitalei, susțin sursele Deschide.MD apropiate anchetei.

Este vorba despre un tip de 29 de ani care, în seara zilei de 17 Iulie curent, pe o potecă dintr-o fâșie forestieră ce face legătura dintre cartierul din proximitatea Aeroportului Internațional Chișinău și orășelul Codru, a atacat și violat o tânără de 19 ani.

Fata se ducea să se întâlnească cu iubitul său, iar tipul a urmărit-o și a tras-o în pădure unde a violat-o, iar ulterior a dat bir cu fugiții. După ce a scăpat din mâinile agresorului, tânăra i-a spus iubitului său despre clipele de coșmar prin care a trecut, iar acesta a alertat poliția.


În baza descrierii făcute de către victimă, oamenii legii au făcut portretul robot al individului, iar luni, 25 Iulie, angajații Direcției de Poliției a mun.Chișinău, după o săptămână de căutări, au reușit să-l încătușeze pe suspect.

Sursele noastre susțin că individul, la ai săi 29 de ani, nu este la prima infracțiune cu caracter sexual. Anterior acesta s-a aflat după gratii timp de zece ani după ce a comis un viol cu acțiuni perverse asupra unui minor. Dânsul a fost eliberat din pușcărie în anul 2019.

Totodată, conform surselor din cadrul Poliției Capitalei, de când a ieșit din instituția de detenție, mai multe femei au sesizat IP Botanica despre faptul că, în aceeași regiune unde a fost violată tânăra, individul le ajungea din urmă, le apuca de mâini și începea să se masturbeze.


Tipul a fost escortat Miercuri, 27 Iulie, la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, unde pe numele său a fost eliberat un mandat de arest pentru 30 de zile.

Moldova

„Îți împușc picioarele acuși, mizerie!”: O tânără a scos arma, într-un conflict în stradă, la Comrat

Scandal în plină stradă la Comrat, lângă piața din oraș.

Publicat

O femeie a scos, la un moment dat, o armă pentru a se apăra, spune ea, într-o ceartă iscată cu un bărbat, potrivit Unimedia.INFO.

„Ne-am certat, după care a venit și m-a lovit în ficat. Au fost oameni care au văzut totul. A trebuit să iau o armă ca să-l bag în mașină și să mă lase în pace. Dacă vine vorba de proces, camerele de pe clădiri au surprins totul”, a povestit femeia.

Conflictul a avut loc lângă Piața Centrală din Comrat.


Oamenii legii nu au oferit vreun comentariu pe acest caz.


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Condamnat pentru violul a două minore. Acesta le-ar fi ademenit în parc sub pretextul de a coace frigărui

Un chișinăuian de 49 de ani a fost recunoscut vinovat de violul a două minore. Acesta își va petrece următorii 20 de ani în spatele gratiilor.

Publicat

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, totul ar fi avut loc în seara de 3 mai 2022. Acuzatul ar fi invitat două minore într-un parc din capitală, sub pretextul de a pregăti frigărui. Inițial, ele ar fi refuzat, însă individual le-ar fi amenințat cu aplicarea violenței fizice, fetele fiind obligate să accepte invitația.

Ajunși în parc, bărbatul ar fi întreținut cu ambele rapoarte sexuale forțate. Ulterior, el le-ar fi rugat să nu spună nimănui despre cele întâmplate și le-ar fi promis bani, însă minorele, în aceeași zi, au anunțat părinții, care s-au adresat la poliție. Pe tot parcursul anchetei, inculpatul a pledat nevinovat.

De menționat că acesta nu e la prima abatere de ordin penal.


În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Bărbatul care a legat un câine de tractor și l-a târât prin sat a fost identificat de poliție

Bărbatul care a legat un câine de tractor și l-a târât prin sat a fost identificat de poliție. Informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al IP Strășeni, Mariana Didenco. Potrivit acesteia, bărbatul va fi cercetat sub aspectul art. 157 din Cod Contravențional (Cruzimea față de animale). Toate materialele au fost remise conform competenței pentru examinare și adoptarea unei decizii pe caz de către ANSA.

Publicat

Sursa Foto: Paranteze.md

Un caz de o cruzime greu de imaginat a apărut pe rețelele de sociale săptămâna trecută.

Un bărbat a legat un câine de un tractor și l-a târât pur și simplu prin sat. Motivul pentru care ar fi ales să facă acest lucru fiind unul incredibil: l-a găsit la gunoi și îl ducea acasă. Câinele a fost salvat de câțiva bărbați, care l-au oprit pe bărbat și au filmat incidentul.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!


Citește mai departe

topul săptămânii