Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Noi detalii despre accidentul de la Strășeni. Șoferul care a murit era diaconul bisericii „Sf. Arhanghel Mihail” din capitală

Accident de coșmar, pe traseul Chișinău-Bălți. Un tânăr de 26 de ani a decedat după ce ar fi adormit la volan, iar mașina lui a ieșit pe contrasens și s-a tamponat cu un autocamion.

Publicat

Vă atenționăm că urmează imagini care pot afecta emoțional. Totul a avut loc în dimineața de 17 iunie, în jurul orei 06.00, în apropierea satului Codreanca, raionul Strășeni. În imaginile de la fața locului se pot observa mașina transformată într-un morman de fiare, dar și autocamionul răsturnat pe acostament.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Strășeni, Mariana Didenco, mașina era condusă de un tânăr de 26 de ani, care îl avea ca pasager și pe un preot în vârstă 40 de ani. Preliminar, conducătorul auto ar fi adormit la volan, moment în care mașina a ieșit pe acostament izbindu-se lateral într-un autocamion condus de un bărbat de 61 de ani ce se deplasa regulamentar din sens opus.

Din nefericire, coliziunea a fost fatală pentru șoferul mașinii de 26 de ani. Acesta a decedat imediat după producerea impactului.


Pasagerul din mașina sa a scăpat nevătămat, ca prin minune. Nici șoferul autocamionului nu a avut de suferit.

Mitropolia Chișinăului scrie că tânărul decedat a fost Diacon la Biserica „Sf. Arhanghel Mihail” de pe lângă Spitalul clinic municipal cu același nume. Acesta a lăsat în urma sa familia îndurerată, soția și un copil mic de numai un anișor.

Acesta va fi petrecut pe ultimul drum la biserica Sf. Alexandru Nevski din satul Țarigrad, raionul Drochia, în data de 19 iunie.

echipa.mdEdiție TV

/VIDEO/ Furt surprins de camere: Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt

A intrat în toiul nopții într-un oficiu, a furat un telefon, iar apoi a dat bir cu fugiții. Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt.

Publicat

Totul a avut loc în noaptea de 5 iulie, în jurul orei 02.20 de minute, într-un oficiu din preajma gării feroviare din capital.

Camerele de supraveghere au surprins cum băiatul intră în oficiu, sustrage telefonul și pleacă într-o direcție necunoscută. Poliția a înregistrat cazul, însă până la moment, suspectul nu a fost identificat.

În acest context, persoanele care au recunoscut minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 886 576.


Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât în propria casă

Moarte groaznică pentru un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost snopit în bătăi în propria casă.

Publicat

Corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în prima jumătate a zilei de 6 iulie, în locuința sa din satul Ivanovca, din raionul Hîncești. Medicul legist venit cu poliția la fața locului a constatat preliminar că decesul victimei a survenit după ce bărbatul a fost bătut crunt.

În aceeași zi, oamenii legii au identificat și un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, anterior judecat.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal. Dacă vinovăția sa va fi demonstrată în instanță, tipul riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ I-au stricat plăcerea. Un bărbat s-a pomenit cu poliția la ușă pentru că inhala marijuana în apartament

Un bărbat de 46 de ani, originar din raionul Leova, a fost reținut după ce polițiștii de la Ciocana au depistat în apartamentul pe care-l închiria, substanțe cu conținut stupefiant.

Publicat

În rezultatul cercetărilor desfășurate în locuință, forțele de ordine au depistat masă vegetală de culoare verde mărunțită cu miros specific de marijuană și un aparat confecționat artizanal pentru consum de substanțe narcotice.

Polițiștii au ridicat substanțele pentru a fi supuse expertizei, astfel în dependență de rezultatele acesteia, suspectul va fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii