Rețele de socializare

În căutare

Un tânăr cu EPILEPSIE s-a pierdut, în capitală. RUDELE: „Nu știe nimic în afară de comuna Băcioi”

Un tânăr de 31 de ani a dispărut deja de aproape două săptămâni, iar rudele nu știu unde să îl caute. 

O rudă a tânărului a făcut o postare pe o rețea de socializare în care cere ajutorul oamenilor.

Dragi oameni buni apelăm cu toată familia mea la voi ! Pe data de 28.07.2019 a dispărut unchiul meu LAPUSNEANU ALEXEI NICOLAE născut 24.04.1988 menționez bolnav de EPILEPSIE. Simțindu-se rău în comuna BACIOI, o doamna văzând a sunat la URGENȚĂ! 
Ambulanța l-a transportat la spital în capitală, după l-au abandonat în mijlocul orașului. El fiind o persoana cu dereglări mintale nu poate răspunde pentru el, nu cunoaște nimic în afară de comuna BACIOI. Menționez e o persoana bolnava fără ajutor,  a scris autoarea postării.

Aceasta roagă persoanele care au careva informații să anunțe la numerele de telefon 022 383 805, 022 381 677.

echipa.md


În căutare

O tânără din Ungheni, căutată cu disperare de familie; A plecat la muncă în raionul Rezina și a dispărut fără urmă

O tânără în vârstă de 18 ani din Ungheni este căutată cu disperare de rude și prieteni după ce plecat la muncă în raionul Rezina și nu s-a mai întors acasă.

Anunțul a fost plasat pe o rețea de socializare de către cunoscuții rudelor care cer ajutorul oamenilor pentru a găsi tânăra.

Deocamdată nu se cunoaște de câte zile a dispărut tânăra.


http://www.jurnal.md/ro/news/e1aca4bb4dc109df/o-tanara-din-ungheni-cautata-cu-disperare-de-familie-dupa-ce-a-plecat-la-munca-in-raionul-rezina-si-a-disparut.html?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=RSS


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Shopping cu iz penal, în capitală

Shopping cu iz penal, în capitală. O femeie a fost surprinsă de camerele de supraveghere cum alege mai multe haine și perechi de încălțăminte, iar apoi, iese fără ca să le achite.

Totul s-a întâmplat în data de 28 mai, într-un magazin de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală. Când și-au dat seama că femeia i-a dus de nas, angajații magazinului au sunat la poliție și au declarat că așa numita cumpărătoare a reușit să fure articole vestimentare de 1.500 de lei.

De atunci, oamenii legii încearcă să o găsească pe femeie, însă, până la moment, fără rezultat. În acest context, poliția roagă persoanele care au recunoscută pe femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla, să anunțe la numerele de telefon 112 sau 079 575 130. Dacă va fi identificată, pe numele ei va fi pornit un dosar penal pentru furt, care prevede, o amendă de până la 67.500 de lei sau detenție de până la patru ani.

Forțele de ordine garantează confidențialitatea surselor de informare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Dispărut de aproape o săptămână

Un bărbat de 57 de ani din Bender a dispărut fără veste. Acesta pur și simplu a ieșit din casă și nu s-a mai întors. Disperate, rudele nu mai știu unde să îl caute.

Acestea s-au adresat după ajutor milițienilor din regiune și ar fi declarat că bărbatul ar fi dispărut în data de nouă septembrie. Andrei Savco are înălțimea de 1.75, corpolența slabă, ochii gri, părul cărunt, iar pe barbă are o cicatrice de trei cm. În ziua dispariției purta un pulover albastru, blugi, la fel, de culoare albastră și era încălțat în sandale cafenii.

Persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 102, 112 sau 055 229 440.

Orice informație contează.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

topul săptămânii