Rețele de socializare

În căutare

Un tânăr cu EPILEPSIE s-a pierdut, în capitală. RUDELE: „Nu știe nimic în afară de comuna Băcioi”

Un tânăr de 31 de ani a dispărut deja de aproape două săptămâni, iar rudele nu știu unde să îl caute. 

O rudă a tânărului a făcut o postare pe o rețea de socializare în care cere ajutorul oamenilor.

Dragi oameni buni apelăm cu toată familia mea la voi ! Pe data de 28.07.2019 a dispărut unchiul meu LAPUSNEANU ALEXEI NICOLAE născut 24.04.1988 menționez bolnav de EPILEPSIE. Simțindu-se rău în comuna BACIOI, o doamna văzând a sunat la URGENȚĂ! 
Ambulanța l-a transportat la spital în capitală, după l-au abandonat în mijlocul orașului. El fiind o persoana cu dereglări mintale nu poate răspunde pentru el, nu cunoaște nimic în afară de comuna BACIOI. Menționez e o persoana bolnava fără ajutor,  a scris autoarea postării.

Aceasta roagă persoanele care au careva informații să anunțe la numerele de telefon 022 383 805, 022 381 677.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ S-a certat cu părinții și a fugit

O minoră de 14 ani a dispărut fără veste de mai bine de o săptămână de zile, iar rudele nu mai știu unde să o caute. Copila ar fi ieșit din casă în dimineața de opt august, iar din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de ea.

Pe o rețea de socializare a apărut o postare, în care rudele cer ajutorul oamenilor. Acestea s-au adresat și la poliție, și ar fi declarat că fata a plecat de acasă după ce s-ar fi certat cu părinții. Oamenii legii ar fi redirecționat orientări către toate inspectoratele de poliție.

Din păcate, însă, până în prezent, căutările nu au dat niciun rezultat. Iana Staeva locuiește pe strada Sucevița din sectorul Buiucani al capitalei. Aceasta are înălțimea de 1.70, corpolența slabă, ochii căprui și părul șaten, până la umeri. În ziua dispariției, purta un tricou alb, pantaloni albaștri și adidași negri. În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe minora din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 022 741 931.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

/VIDEO/ A furat un MacBook dintr-un internet-cafe. Proprietarul bunului cere ajutorul oamenilor pentru a da de urmele hoțului.

A intrat într-un internet-cafe din sectorul Botanica, a furat un MacBook și s-a făcut nevăzut. Bărbatul care apare în imagini este căutat de către proprietarul calculatorului, dar și de poliție, după ce ar fi comis furtul.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 09.20, într-un internet-cafe de pe bulevardul Dacia 20.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare de către proprietarul MacBook-ului. Acesta scrie că bunul său stătea pe masă, iar bărbatul din imagini l-ar fi furat. În acest context, proprietarul calculatorului roagă persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 078 078 681.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat din Slobozia, dispărut de 10 zile

Un bărbat de 35 de ani din satul Blijnii Hutor, Slobozia, a dispărut de mai bine de zece zile, iar rudele fac tot ce le stă în puteri pentru a-l găsi.

Acestea s-au adresat după ajutor și la milițienii din regiune și le-au povestit că bărbatul, în data de trei iulie, a ieșit din casă și nu s-a m-ai întors. Eugen Cebanenco are înălțimea de 1.76m, corpolența slabă, ochii gri.

El are mai multe cicatrici pe față și spinare, iar pe ambele mâini și picioare tatuaje. Rudele le-au mai povestit milițienilor că acesta este invalid de grupa a doua. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112, 102 sau 053 378 217.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii