Rețele de socializare

În căutare

Un bărbat din Bălți a dispărut. Poliția cere ajutor pentru al găsi

Un bărbat, în vârstă de 44 ani, din municipiul Bălți, a dispărut de acasă acum 26 de zile. Poliția cere ajutorul populației.

Bărbatul a plecat de acasă la 13 iulie. Acesta i-a spus mamei sale că pleacă la magazin, dar nu s-a mai întors. Bărbatul are înălțimea 1,70 m, corpolență medie, ochi căprui. La data dispariției era îmbrăcat în blugi de culoare neagră și maiou alb.

Persoanele care pot oferi informații despre locul aflării bărbatului, sunt rugați să anunțe Poliția la numerele de telefoane: 0(231 )23476 sau 069944600.

tvn.md


În căutare

Strigăt de ajutor! Femeia din imagini a dispărut fără veste. Rudele o caută cu disperare.

O femeie de 69 de ani din Chișinău a dispărut fără veste. Deja de trei zile, rudele fac tot ce le stă în putință ca să dea de urmele femeii, însă, până la moment, fără niciun rezultat.

Pe o rețea de socializare a apărut o postare în care rudele cer ajutorul oamenilor.” O cheamă Valentina Hristician, este născută în anul 1950. A plecat de acasă în data de 16 august și nu s-a mai întors. Era îmbrăcată într-o rochie albă cu flori. Are părul negru, până la umeri.

Recent, femeia a început să aibă probleme de memorie, ne temem că și-ar fi putut pierde memoria. Noi o sunăm pe telefonul mobil, semnal este, însă nimeni nu răspunde”, au scris rudele femeii în postare

Femeia locuiește în sectorul Botanica al capitalei. Persoanele care au recunoscut-o pe femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 107 790.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ S-a certat cu părinții și a fugit

O minoră de 14 ani a dispărut fără veste de mai bine de o săptămână de zile, iar rudele nu mai știu unde să o caute. Copila ar fi ieșit din casă în dimineața de opt august, iar din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de ea.

Pe o rețea de socializare a apărut o postare, în care rudele cer ajutorul oamenilor. Acestea s-au adresat și la poliție, și ar fi declarat că fata a plecat de acasă după ce s-ar fi certat cu părinții. Oamenii legii ar fi redirecționat orientări către toate inspectoratele de poliție.

Din păcate, însă, până în prezent, căutările nu au dat niciun rezultat. Iana Staeva locuiește pe strada Sucevița din sectorul Buiucani al capitalei. Aceasta are înălțimea de 1.70, corpolența slabă, ochii căprui și părul șaten, până la umeri. În ziua dispariției, purta un tricou alb, pantaloni albaștri și adidași negri. În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe minora din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 022 741 931.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

/VIDEO/ A furat un MacBook dintr-un internet-cafe. Proprietarul bunului cere ajutorul oamenilor pentru a da de urmele hoțului.

A intrat într-un internet-cafe din sectorul Botanica, a furat un MacBook și s-a făcut nevăzut. Bărbatul care apare în imagini este căutat de către proprietarul calculatorului, dar și de poliție, după ce ar fi comis furtul.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 09.20, într-un internet-cafe de pe bulevardul Dacia 20.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare de către proprietarul MacBook-ului. Acesta scrie că bunul său stătea pe masă, iar bărbatul din imagini l-ar fi furat. În acest context, proprietarul calculatorului roagă persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 078 078 681.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii