Rețele de socializare

În căutare

/FOTO/ O minoră de 14 ani din Chișinău, căutată cu disperare de rude:

O minoră de 14 ani din Chișinău este căutată cu disperare de rude.

Publicat

Potrivit unui anunț de pe o rețea de socializare, fetița se numește Ester sau prescurtat Stasia, transmite Știri.md.

Semne: înălțime 163, ochi albaștri, constituție subțire, cercel în nas, păr parțial verde.

Potrivit rudelor, fata este de negăsit din data de 10 august, iar pe 11 august ea a fost văzută în zona Parcului Afgan din sectorul Râșcani.


Poliția a fost anunțată.

În ziua dispariției, fata avea la gât un lanț cu trei pandantive, pe mâna dreaptă o brățară de fier, iar pe mâna stângă o brățară din curea din piele cu un pandantiv sub formă de lamă.

Aceasta era îmbrăcată în blugi negri, adidași negri și tricou întunecat.


De asemenea, avea un rucsac mic de pânză de culoare gri, cu inserții albastre „columbia”.

Cei care cunosc detalii despre locul aflării tinerei sunt rugați să sune la numerele 069788379; 079591492 sau 112.


În căutare

/VIDEO/ Atenție la tânăra din imagini. A furat banii din aparatul de casă al unui magazin

Tânăra care apare în imagini este căutată de poliția din Bălți, suspectată că a furat banii din aparatul de casă al unui magazin. Momentul a fost surprins de o cameră video.

Publicat

Potrivit poliției, în data de 29 iunie a acestui an, profitând de faptul că nu este observată de nimeni, aproximativ pe la ora 21:00 a sustras mijloace bănești din magazinul Rum-Market, amplasat în mun. Bălți pe str. Tiraspol 3.

În acest context, persoanele care au recunoscut persoana sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon:112, 0-231 23-476, 069 944 600 sau 068 777 748.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

/UPDATE/ Femeia din capitală care a dispărut în toiul nopții a fost găsită.

Update: Femeia care fusese dată în căutare a fost găsită. Despre aceasta a anunțat una din rudele femeii printr-un mesaj trimis la adresa redacției noastre.

Publicat

Știrea inițială: A profitat de moment și a fugit din propria casă în timp ce fiica dormea în cealaltă odaie. Este cazul  Efimiei Popescu, căutată cu disperare de rude și poliție. Pensionara în vârstă de 75 de ani, locuiește în sectorul Ciocana al capitalei, iar în noaptea de 3 spre 4 august ea a dispărut de acasă.

Rudele au cutreierat în lung și-n lat curțile din vecinătate însă fără rezultat. Fiica femeii admite că, pensionara ar putea avea pierderi de memorie în condițiile în care, recent, a suferit, un atac de cord. În noaptea dispariției, Efimia Popescu a ieșit din casă purtând o rochie lungă de culoarea neagră.  Bătrâna are înălțimea de circa 1,63m, corpolența medie, părul scurt, șaten închis.

Toți cei care au recunoscut-o sau dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să sune la numerele de telefon 068962861 sau 112.


echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Ar fi furat un telefon mobil

FEMEIA DIN IMAGINI, CĂUTATĂ DUPĂ CE AR FI BĂGAT ÎN GEANTĂ UN CELULAR STRAIN

Publicat

Și-a lăsat telefonul pe tejgheaua magazinului și -s apomenit fără el. I s-a întâmplat unei casierițe care lucrează într-un magazin din comuna Grătiești. Acum ea încearcă să-și întoarcă bunul dar și să dea de urmele celei care i l-a furat. Aceasta s-a adresat și la poliție, dar a și plasat imaginile de pe camerele de supraveghere pe o rețea de socializare, în speranța că cineva o va recunoaște și denunța pe hoață.

În imagini vede cum suspecta stă lângă tejghea și așteaptă să-și achite produsele achizționate. La un moment dat ea vede telefonul, îl bagă în geantă își achită cumpărăturile și pleacă. Cazul a avut loc în data de 30 iulie. În acest toți cei care au recunoscut-o sau dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla femeia ce apare în imagini sunt rugați să sune la numărul scurt 112 sau să se adreseze la cel mai apropiat post de poliție.

echipa.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii