Rețele de socializare

În căutare

/FOTO/ O minoră de 14 ani din Chișinău, căutată cu disperare de rude:

O minoră de 14 ani din Chișinău este căutată cu disperare de rude.

Potrivit unui anunț de pe o rețea de socializare, fetița se numește Ester sau prescurtat Stasia, transmite Știri.md.

Semne: înălțime 163, ochi albaștri, constituție subțire, cercel în nas, păr parțial verde.

Potrivit rudelor, fata este de negăsit din data de 10 august, iar pe 11 august ea a fost văzută în zona Parcului Afgan din sectorul Râșcani.


Poliția a fost anunțată.

În ziua dispariției, fata avea la gât un lanț cu trei pandantive, pe mâna dreaptă o brățară de fier, iar pe mâna stângă o brățară din curea din piele cu un pandantiv sub formă de lamă.

Aceasta era îmbrăcată în blugi negri, adidași negri și tricou întunecat.


De asemenea, avea un rucsac mic de pânză de culoare gri, cu inserții albastre „columbia”.

Cei care cunosc detalii despre locul aflării tinerei sunt rugați să sune la numerele 069788379; 079591492 sau 112.


În căutare

O tânără din Ungheni, căutată cu disperare de familie; A plecat la muncă în raionul Rezina și a dispărut fără urmă

O tânără în vârstă de 18 ani din Ungheni este căutată cu disperare de rude și prieteni după ce plecat la muncă în raionul Rezina și nu s-a mai întors acasă.

Anunțul a fost plasat pe o rețea de socializare de către cunoscuții rudelor care cer ajutorul oamenilor pentru a găsi tânăra.

Deocamdată nu se cunoaște de câte zile a dispărut tânăra.


http://www.jurnal.md/ro/news/e1aca4bb4dc109df/o-tanara-din-ungheni-cautata-cu-disperare-de-familie-dupa-ce-a-plecat-la-munca-in-raionul-rezina-si-a-disparut.html?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=RSS


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Shopping cu iz penal, în capitală

Shopping cu iz penal, în capitală. O femeie a fost surprinsă de camerele de supraveghere cum alege mai multe haine și perechi de încălțăminte, iar apoi, iese fără ca să le achite.

Totul s-a întâmplat în data de 28 mai, într-un magazin de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală. Când și-au dat seama că femeia i-a dus de nas, angajații magazinului au sunat la poliție și au declarat că așa numita cumpărătoare a reușit să fure articole vestimentare de 1.500 de lei.

De atunci, oamenii legii încearcă să o găsească pe femeie, însă, până la moment, fără rezultat. În acest context, poliția roagă persoanele care au recunoscută pe femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla, să anunțe la numerele de telefon 112 sau 079 575 130. Dacă va fi identificată, pe numele ei va fi pornit un dosar penal pentru furt, care prevede, o amendă de până la 67.500 de lei sau detenție de până la patru ani.

Forțele de ordine garantează confidențialitatea surselor de informare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Dispărut de aproape o săptămână

Un bărbat de 57 de ani din Bender a dispărut fără veste. Acesta pur și simplu a ieșit din casă și nu s-a mai întors. Disperate, rudele nu mai știu unde să îl caute.

Acestea s-au adresat după ajutor milițienilor din regiune și ar fi declarat că bărbatul ar fi dispărut în data de nouă septembrie. Andrei Savco are înălțimea de 1.75, corpolența slabă, ochii gri, părul cărunt, iar pe barbă are o cicatrice de trei cm. În ziua dispariției purta un pulover albastru, blugi, la fel, de culoare albastră și era încălțat în sandale cafenii.

Persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 102, 112 sau 055 229 440.

Orice informație contează.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

topul săptămânii