Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat găsit mort în mijlocul străzii

Descoperire macabră pe o stradă din Chișinău. Un bărbat a fost găsit fără suflare, în mijlocul drumului, de către trecători, care au chemat imediat poliția.

Totul s-a întâmplat în dimineața de 14 noiembrie, strada Sprâncenoaia din cartierul Telecentru. Potrivit poliției, la fața locului s-a deplasat grupa operative dar și medical legist. Forțele de ordine nu au depistat careva semne de moarte violentă pe corpul victimei. Totodată, s-a constatat că bărbatul are aproximativ 35 – 45 de ani.

Acesta nu avea la el careva acte, de aceea, până la moment identitatea victimei nu a fost stabilită.

Cadavrul bărbatului a fost transmis experților de la centrul tehnico-criminalistic pentru a stabili cauza exactă a decesului. Totodată, polițiștii continua investigațiile pentru a stabili identitatea victimei.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Beția putea să-l ucidă

Beția putea să-l ucidă. Un bărbat de 41 de ani a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina sa în remorca unui camion, parcat pe marginea drumului.

Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 28 ianuarie, în apropierea satului Țepilova din raionul Soroca. Potrivit poițiștilor, într-un moment de neatenție, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției, a derapat cu mașina se pe traseu și s-a izbit violent în remorca unui autocamion. Vehiculul de mare tonaj era parcat pe marginea drumului.

La fața locului a venit poliția, dar și ambulanța. Șoferul vehiculului a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că bărbatul avea 0,99 mg/l de alcool în aerul expirat. Ulterior, el a fost preluat de medici și dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția a pornit o anchetă, iar șoferul ar putea rămâne fără permis de conducere.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Spărgeau casele oamenilor

Doi bărbați cu cel puțin 10 furturi la activ, au nimerit în vizorul oamenilor legii. Suspecții au fost puși la pământ și încătușați de mascații de la Fulger pe una din străzile din capitală în timp ce se deplasau cu o mașină luată în chirie.

În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit că bănuiții ar fi spart cel puțin 10 locuințe în raionale Ialoveni, Hâncești, Nisporeni și Cimișlia. Suspecții și-ar fi început așa-zisa activitate acum două luni, iar ultima spargere au dat-o în data de 24 ianuarie. Bărbații au trecut pragul unei ar fi prădat o gospodărie Gradiște, raionul Cimișlia.

Ajunși în casă, suspecții au spart safeul în care se aflau 70.000 de lei si 1.600 euro și au băgat în genți tot ce au văzut mai scump. Prejudiciul adus victimelor s-a ridicat la suma de peste 100.000 de lei. Indivizii au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, iar pe numele lor au fost pornite dosare penale pentru furt. Dacă vina le va fi dovedită, ei și-ar putea petrece următorii patru ani la pușcărie.

Cercetările pe caz, continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/FOTO/ Trei accidente – același traseu

Traseul Bălți-Chișinău a fost împânzit de accidente de circulație. Numai în prima jumătate a zilei de 28 ianuarie, trei coliziuni s-au produs pe diferite porțiuni ale acestui traseu.

foto: deschide.md

Unul dintre cazuri s-a produs în jurul orei 05.00 dimineața, în apropiere de satul Corlăteni din Râșcani. Ofițerul de presă de la IIP Râșcani, Ina Moscaliuc, a declarat că un bărbat de 64 de ani s-a răsturnat cu autocamionul pe care-l conducea pe marginea drumului. Vehiculul era încărcat cu fier vechi. Preliminar, totul s-ar fi întâmplat din cauza unei defecțiuni tehnice a vehiculului.

Un alt accident a băgat pasagerul unei mașini la spital, după ce șoferul nu s-ar fi isprăvit cu ghidajul și a dat cu mașina în parapetul de pe marginea drumului. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat într-o curbă periculoasă. În urma impactului, un pasager de 30 de ani a fost transportat la Spitalul din Bălți.

Iar cel de-al treilea impact s-a produs nu departe de localitatea Cucioaia raionul Telenești. Două mașini s-au tamponat s-au tamponat violent. Impactul a fost atât de puternic, încât vehiculele au zburat de pe șosea în câmpul agricol. Din fericire, victim nu s-au înregistrat. Oamenii legii vor investiga toate cele trei cazuri.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii