Rețele de socializare

Moldova

Tânăr de 36 de ani, găsit mort lângă un izvor, la Camenca. Lângă victimă era o sticlă cu vodkă

Cadavrul unui bărbat de 36 de ani, depistat într-o pădurice din satul Hrustovaia, raionul Camenca.

Cadavrul victimei a fost depistat în dimineața de 14 noiembrie, în jurul orei 08.00, de niște trecători, lângă un izvor. Speriați, aceștia au chemat imediat milițieni și ambulanța. Din nefericire, însă, la venirea medicilor, tânărul era deja mort.

Medicul legist nu a depistat semne de moarte violentă pe corpul victimei. Preliminar, acesta ar fi murit din cauza hipotermiei, adică ar fi decedat din cauza suprarăcirii corpului. Lângă cadavru era o sticlă pe jumătate plină cu vodkă.

Corpul neînsuflețit al victimei, dar și recipientul cu tărie au fost transmise la expertize, pentru a stabili cauza exactă a decesului victimei.

echipa.md


Moldova

Crimă terifiantă, în capitală. Un bărbat și-a împușcat mortal soția

Crimă terifiantă, în capitală. Un bărbat și-a împușcat mortal soția.

Informația a fost confirmată pentru Echipa 902 de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati. potrivit sursei, poliția a fost sesizată la ora 16.45. Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă din cadrul IP Centru pentru a documenta cazul.

Forțele de ordine au constatat că bărbat de 70 de ani ar fi tras în soția sa de 47 de ani dintr-o armă pe care o deținea legal.

Din cauza rănii suferite, femeia a decedat la fața locului.


Poliția a pornit o cauză penală pentru omor.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ O mașină a ajuns pe acostament după ce s-a tamponat cu un Porsche, la Botanica

Accident în sectorul Botanica al capitalei. O mașină a ajuns pe acostament în urma unui impact cu un alt vehicul.

Totul s-a întâmplat la intersecția dintre străzile Muncești și Cetatea Chilia.

În imagini se văd două mașini avariate, Porsche-ul în mijlocul șoselei, cealaltă pe acostament. Preliminar victime nu sunt.

Cazul se cercetează…

echipa.mdCitește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Accident cumplit în centrul capitalei

Accident cumplit în centrul capitalei. O mașină a fost făcută țăndări iar pasagerul care se afla în vehicul a zburat peste geamul mașinii.

Atât el cât și conducătorul auto au ajuns la spital. Totul s-a întâmplat în data de două aprilie, în jurul orei 14.15, la intersecția dintre strada Serghei Lazo și Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. În primele imagini de la fața locului, postate pe o rețea de socializare se vede o mașină transformată într-un morman de fiare, dar și polițiști la fața locului. Preliminar, mașina făcută zob s-a tamponat mai întâi cu un alt automobile apoi a fost proiectată în semafor.

Atât șoferul cât și pasagerul din Renault au fost preluați de urgență și duși la spital.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili care dintre șoferi a provocat impactul.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii