Connect with us

În căutare

/VIDEO/ Imagini de la Hâncești: Cum decurg căutările copilului de 6 ani, dispărut de 24 de ore

Imagini de la Hâncești: Cum decurg căutările copilului de 6 ani, dispărut de 24 de ore

Published

on

Secvențele video au fost postate pe pagina de facebook a portalului de știri din Hâncești HN24.NET

Toți cei care dețin informații sunt rugați să apeleze de urgență la numerele de telefon 112 sau 061 000 601. Amintim că la 26 mai, în municipiul Hîncești , un minor în vârstă de 6 ani, pe nume Osipciuc Beniamin a dispărut de la domiciliu.

Copilul era îmbrăcat într-un maiou galben, pantaloni verzi si șlapi de culoare roz.

 


Ediție TV

/VIDEO/ Strigăt de ajutor de la Criuleni: Tânăra din imagini, căutată încă din februarie

Strigăt de disperare, de la Criuleni. O tânără de 27 de ani a dispărut încă la sfârșitul lunii februarie și este de negăsit.

Published

on

Fata ar fi ieșit din casă, din satul Hârtopul Mic, în data de 20 februarie, spunând că pleacă la poștă să-și ridice pensia de invaliditate. Din acea zi nimeni nu mai știe nimic de ea. Lidia Braganciuc are înălțimea de 1.55m-1.65m, corpolența medie, ochii căprui și părul șaten. În ziua dispariției purta o geacă verde, pulover roz, pantaloni negri, și adidași de culoare neagră combinat cu galben. Pe cap avea o căciulă de culoare roz.

Se cunoaște că tânăra are unele probleme mintale. Aceasta nu este căsătorită, dar are doi copii minori, care la moment se află la întreținerea mamei sase.

În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe tânără și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 708 168.


În același timp, rudele vin cu o rugăminte către tânăra dispărută, dacă vede acest reportaj, să dea un semn de viață și să știe că este așteptată acasă.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Continue Reading

Ediție TV

/VIDEO/ Atenție la individul din imagini! Este căutat de poliție

A profitat de faptul că magazinul este închis și a furat două telefoane mobile.

Published

on

Tânărul ce apare în imaginile video, este căutat de polițiștii din Bălți, suspectat de comiterea unui furt dintr-un magazin specializat de telefonie mobilă și accesorii. Totul s-a întâmplat încă în dimineața de 14 mai, la ora 05.40, în magazinul amplasat pe strada Ștefan cel Mare 2. Potrivit poliției, individul a profitat de moment și a pătruns în incinta magazinului prin forțarea ușii, de unde a sustras două telefoane mobile. Ghinionul lui a fost ca una dintre camerele de supraveghere să-l surprindă în fața magazinului.

În acest context, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon 112 sau 068 777 748. Dacă va fi identificat și găsit vinovat acesta riscă pedeapsă penală pentru furt. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

 


Continue Reading

Ediție TV

/VIDEO/ Dispărut de două săptămâni

Strigăt de ajutor de la Ungheni. Un tânăr dispărut de două săptămâni este căutat cu disperare de rude și prieteni.

Published

on

Despre dispariția acestuia s-a aflat după ce verișorul lui a plasat un anunț de căutare pe rețelele de socializare. Potrivit bărbatului, tânărul a dispărut pe data de 23 iunie.

Acesta a plecat de acasă pentru a căuta un loc de muncă, dar înapoi nu s-a mai întors. Din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de el. Tânărul are corpolența medie, părul șaten și ochii căprui. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe tânărul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să apeleze de urgență la numerele de telefon 112 sau 078 570 227.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


 


Continue Reading

topul săptămânii