Rețele de socializare

Moldova

Tânără din Nisporeni, RĂPITĂ. Sora fetei bate alarma. Poliția s-a autosesizat.

O tânără din Nisporeni ar fi fost stropită pe față cu o substanță necunoscută, apoi răpită. Cel puțin asta scrie sora fetei pe o rețea de socializare.

În postarea făcută de femeie este specificat că totul s-a întâmplat în satul Ciorești din Nisporeni. Anterior, sora ei ar fi suferit niște arsuri pe față după ce un bărbat ar fi stropit-o cu o substanță necunoscută. Femeia povestește că se află peste hotare, ia sora ei ar fi sunat-o și i-ar fi povestit despre cele întâmplate. Acesta i-ar fi spus să se ducă de urgență la spital.

Tânăra, se pare, însă că nu a ajuns la spital. Aceasta ar fi fost băgată cu forța într-un taxi, de cel, care, anterior ar fi stropit-o pe față. Alte informații despre locul unde s-ar afla tânăra nu sunt.

Contactat de echipa 902, ofițerul de presă de la IP NISPORENI, Cristina Vicol a declarat că poliția s-a autosesizat pe acest caz. Urmează să identifice persoanele implicate și să stabilească ce s-a întâmplat. Poliția va reveni cu detalii.

echipa.mdMoldova

/FOTO/ Accident matinal în capitală. O mașină a poliției, un taxi și un alt autoturism, implicate

Accident matinal în capitală. O mașină a poliției, un taxi și un alt autoturism s-au tamponat violent.

Totul s-a întâmplat recent, pe strada Mihai Viteazul.

Contactat telefonic, ofițerul de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că, la moment, la fața locului se deplasează un echipaj de poliție care va stabili circumstanțele

Știrea se actualizează…

echipa.mdCitește mai departe

Moldova

Accident de groază, în municipiul Chișinău. Un tren a tamponat un taxi. Șoferul și pasagera, la spital

Accident d groază în localitatea Dobrogea din municipiul Chișinău. Un tren a tamponat un taxi. Șoferul și pasagera, la spital.

Totul s-a întâmplat în seara de 05 decembrie, în jurul orei 19.30.

Contactat de echipa 902, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că totul s-a întâmplat după ce un taximetrist de 22 de ani a ignorat cerințele regulamentului circulației rutiere și ar fi încercat să treacă peste calea ferată fără a se asigura. Prin urmare, automobilul a fost tamponat violent de un tren marfar.

În urma impactului, atât taximetristul, cât și o tânără de 19 ani au fost preluați de o ambulanță și duși, de urgență la spital.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Avarie la un furnizor de electricitate: Zeci de troleibuze stau blocate în centrul capitalei

Mai multe troleibuze au staționat pe marginea drumului pe bulevardul Ștefan cel Mare din sectorul Centru al capitalei. Circulația acestora a fost sistată din motiv că s-a produs o avarie la furnizorul de energie electric.

Directorul Regiei Transport Electric (RTEC) Dorin Ciornîi a declarat pentru TV8 că transportul public staționează pe marginea drumului de 20 de minute.

tv8.md


Citește mai departe

topul săptămânii