Rețele de socializare

În căutare

O femeie din Bălți a dispărut fără veste. Rudele și vecinii o caută de două săptămâni

O femeie din Bălți a dispărut fără veste. Rudele și vecinii o caută de două săptămâni.

Informația despre femeia dispărută a fost publicată pe o rețea de socializare de către o vecină a acesteia. Potrivit sursei, în data de 8 octombrie, femeia, pe nume Olga Necrasova, în vârstă de 80 de ani,  s-ar fi pornit de la Bălți spre Chișinău. Ultima informașie, deținută despre femeie este că aceasta ar fi coborât la Gara de Nord din capitală.

Vecina mai relatează că ginerele femeii s-a adresat și la poliție, însă, până la moment, aceasta este de negăsit. În acest context, persoanele care dețin careva informații sunt rugate să lase un mesaj, la această adresă. 

echipa.md


În căutare

O mamă și copilul său, căutați după ce au dispărut fără urmă

O mamă și copilul ei sunt căutați cu disperare de rude și poliție după ce au dispărut fără urmă.

Potrivit ultimelor informații, femeia împreună cu băiețelul ei ar fi ieșit din casă pe 14 noimebrie 2019, iar din acea zi nu a mai fost văzută, transmite Știri.md.

Ba mai mult nici nu se cunoaște unde ar fi plecat tânăra mămică.

Pe rețelele de socializare a apărut un mesaj, în care cei apropiați cer ajutor.


„Vin la toți cu o mare rugăminte și un strigat de ajutor, poate cineva undeva a văzut persoanele date vă rugam frumos Ajutați-ne, apelati 112 sau scrieți-ne în privat.

Au ieșit din casa la data de 14.11.2019 și nu s-au întors nici la acest moment și nici o informație despre locul aflării lor nu avem și nici direcția unde ar putea fi plecat.

Va rugam frumos pe toți cei care poate aveți măcar o mică informație sa ne ajutați!!! Este vorba de o tânără mămică și băiețelul ei!”, se arată într-un mesaj publicat de o tânără.


stiri.md


Citește mai departe

În căutare

/FOTO/ L-ai recunoscut? Sună la poliție! Tânărul din imagini a furat un telefon dintr-un magazin

Angajații Secției Investigații Infracțiuni al Inspectoratului de Poliție Bălți, solicită respectuos cetățenii de a contribui la identificarea bărbatului din imagini.

Persoana este suspectată în sustragerea unui telefon mobil din magazinul ,,Orange amplasat pe Piața ,,Vasile Alecsandri,, din municipiul Bălți.

Cazul dat a avut loc la data de 07.11.2019 în jurul orei 14:00 pe str. Vasile Alecsandri 4.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini, sunt rugate să comunice informațiile la numerele de contact 0 697 23 550, 0 699 44 600 sau 112


Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

Diaspora

/VIDEO/ A plecat în Italia și a dispărut

O tânără de 35 de ani din raionul Hâncești este căutată deja de mai bine de un an de rude. Aceasta ar fi plecat acum doi ani, la muncă în Italia, iar după câteva luni a încetat să mai ia legătura cu părinții, din Moldova.

O rudă de familie s-a adresat după ajutor redacției noastre și ne-a relatat că tânăra se numește Lidia Grimaliuc și este originară din satul Călmățui, raionul Nisporeni.

Ultima dată, aceasta ar fi fost văzută în orașul Lecce din Italia. În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe tânăra din imagini și posedă informații despre locul unde s-ar putea afla, sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 444 773.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii