Rețele de socializare

În căutare

UPDATE: Tânăra din Ungheni, anunțată în căutare, este fata ucisă din gelozie, la Rezina

Tânăra din Ungheni, anunțată în căutare, este fata ucisă din gelozie, la Rezina. După ce pe o rețea de socializare a apărut anunțul despre fata de 18 ani, originară din Ungheni, care s-a dus la muncă în Rezina și a dispărut, reporterul nostru a încercat să afle mai multe detalii despre acest caz.

Prin urmare, s-a constatat că fata căutată, este, de fapt, adolescenta omorâtă și incendiată în pădurea de la Echimăuți. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Rezina, Irina Burdujan, a declarat că despre decesul tinerei părinții au fost anunțați chiar în ziua când s-a aflat despre crimă. Cel mai probabil, cea care a postat pe o rețea de socializare despre dispariția fetei este o rudă mai îndepărtată.

La scurt timp, după ce anunțul a fost postat pe mai multe portaluri de știri, acesta a fost șters de pe rețeaua de socializare unde fuse-se plasat.

Amintim că o adolescentă de 19 ani a fost strangulată, apoi arsă, într-o pădure de la marginea satului Echimăuți. Suspectată de crimă ar fi o tânără de 27 de ani, care, anterior ar fi avut o relație cu iubitul victimei. Potrivit poliției, în data de 14 decembrie, un tânăr de 25 de ani a sunat la 112 și a declarat că acum câteva zile, actuala lui iubită s-a dus să stea de vorbă cu fosta lui concubină, și nu s-a mai întors.


IRINA BURDUJAN, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE REZINA:

Polițiștii au stabilit că la 8 octombrie 2019,la ora 16:00, fosta concubină a bărbatului a venit acasă la cei doi, și, sub pretextul că are ceva de discutat cu fata de 19 ani, a chemat-o afară, după care ambele au plecat într-o direcție necunoscută fără careva conflicte. În timpul discuției cu tânăra de 19 ani, femeia de 27 ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, dar și a geloziei, ar fi dus-o pe fată în pădurea din apropierea satului Echimăuți, unde ar fi început să o maltrateze.

Apoi, potrivit poliției, suspecta, în vârstă de 27 de ani ar fi ar fi apucat victima de gât și ar fi strâns-o atât de tare, încât fata s-a asfixiat. Apoi, pentru a ascunde urmele crimei, femeia ar fi dat foc cadavrului și a stat lângă el câteva ore, până acesta a ars complet. Acum, suspecta, de 27 de ani este reținută pentru 72 de ore.


echipa.md

Ediție TV

/VIDEO/ Căutați pentru escrocherii

Trei tineri sunt căutați de poliție, suspectați că au pus pe roate o schemă de dare ilegală în chirie a apartamentelor din Chișinău.

Într-un comunicat de presă poliția anunță că suspecții închiriau apartamente pentru o 1 zi sau 2,  iar ulterior se prezentau drept proprietarii acestora și le dădeau în chirie pe termen lung. Aceștia solicitau de la noii chiriași achitarea pentru prima și ultima lună. După ce îți primeau banii, aceștia dispăreau. Victimele ajungeau fără bani și fără loc de trai.

Până acum, sunt cunoscute 15 cazuri, toate în capitală. În acest context, persoanele care i-au recunoscut pe tinerii din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 524 448.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei riscă până la 3 ani de pușcărie pentru escrocherie. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


 


Citește mai departe

În căutare

Tânăr din Vulcănești, student în Chișinău, dispărut de 3 săptămâni. Părinții sunt disperați

Un tânăr din Vulcănești, student în Chișinău, dispărut de 3 săptămâni, iar părinții nu mai știu unde să îl caute. Aceștia l-au văzut ultima dată pe 16 ianuarie.

Potrivit gagauzinfo.md, tânărul de 21 de ani se numește Simion Dmitriuc. Acesta este originar din Vulcănețti, dar învață la Academia de Studii Economice din Moldova. Acesta locuiește în Chișinău, pe strada Hriso Botev din sectorul Botanica.

Mama acestuia ar fi declarat că în seara de 16 ianuarie, acesta ar fi plecat la cineva în ospeție, însă nu s-a mai întors. În data de 18 ianuarie, acesta și-ar fi sutat părinții. Din acea zi, nimeni nu mai știe nimic despre locul unde s-ar putea afla tânărul.

În acest context, cei care dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla Simion sunt rugați să anunțe la numerele de telefon 068 501 272, 060 033 205 sau 076 766 292.


Orice informație contează.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Atenție la tinerii din imagini

Atenție la tinerii din imagini. Poliția din Bălți îi caută pentru furt. În data de 24 ianuarie cei doi ar fi furat o sticlă de divin în valoare de 3.000 de lei dintr-un supermarket.

Iar pentru asta, acum sunt anunțați în căutare. Camerele de supraveghere din magazin i-au surprins pe cei doi suspecți, iar acum, poliția cere ajutorul oamenilor. În acest context, persoanele care i-au recunoscut pe tinerii din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numere de telefon indicate pe ecran.

Dacă vor fi identificați și găsiți vinovați, cei doi riscă pedeapsă penală pentru furt.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii