Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Copil de 11 ani, amenințat cu un cuțit

Un copil de 11ani din Capitală a fost amenințat cu un cuțit de un alt minor. S-a întâmplat în data de 28 iulie, în sectorul Botanica al capitalei. Suspectul este un minor de 13 ani, din raionul Cahul, care a fost reținut, suspectat de atac tâlhăresc și furt.

Acesta l-ar fi amenințat pe băiat cu un cuțit, ulterior, i-ar fi furat telefonul mobil în valoare de circa 7.000 de lei. Poliția a fost sesizată de către părinții copilului, după ce băiatul lor a ajuns acasă și s-a plâns de cele întâmplate.

Poliţia a iniţiat o cauză penală, iar la scurt timp, suspectul a fost reținut. În cadrul investigațiilor, s-a stabilit că minorul a mai comis un furt în timp ce se afla în parcul Valea Trandafirilor, prejudiciul fiind estimat la 15.000 de lei. Minorul şi-a recunoscut vina în ambele cazuri şi a spus că bunurile furate le-a vândut, iar banii i-a cheltuit.

Suspectul este cercetat în libertate pentru tâlhărie și furt. Suspectul, care are la activ mai multe abateri de acest gen, este cercetat în libertate, iar dacă va fi găsit vinovat riscă până la opt ani de pușcărie. Din fericire, bunurile furate au fost recuperate şi întoarse proprietarilor.

echipa.md


Moldova

Un elicopter al Republicii Moldova, doborât de o rachetă în Afganistan

Autoritatea Aeronautică Civilă a confirmat pentru Deschide.MD că un elicopter al R. Moldova a fost doborât în Afganistan. Potrivit ofițerului de presă Irina Bodolică, în aeronavă nu se aflau piloți moldoveni.

Un elicopter militar al unei companii din R.Moldova ar fi fost doborât astăzi în regiunea Helmand, din Afganistan. Potrivit informațiilor preliminare, comunicate de către sursele Deschide.MD, este vorba despre un elicopter de model MI-8 care efectua un zbor pentru Armata Națională a Afganistanului când a fost doborât  de o rachetă.

În urma incidentului au fost răniți patru militari afgani, dar și un membru al echipajului, cetățean al R.Moldova.

deschide.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un tractor s-a scufundat în iazul din satul Țareuca, Rezina. La fața locului sunt polițiștii

Un tractor s-a scufundat în iazul din satul Țareuca, Rezina. Imaginile video au fost publicate pe o rețea socială acum câteva ore.

Din imagini se vede că un bărbat se află în pericol. Acesta era cât pe ce să cadă în apă.

La fața locului se află un echipaj de polițiști.

Contactată pentru mai multe detalii, ofițera de presă al IP Rezina Irina Burdujan a precizat că revine.


În acest context, Serviciul Hidrometeorologic de Stat atenționează părinţii care au copii minori şi amatorii pescuitului de iarnă să fie prudenţi. Aflarea și deplasarea pe lacuri este posibilă numai la stabilirea unui înveliș trainic.

tv8.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Momentul în care un garaj este sfâșiat de flăcări, la Călărași

Momentul în care un garaj este sfâșiat de flăcări, la Călărași. Focul a cuprins totul în jur.

Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular. Potrivit sursei, incendiul s-a produs într-un parc de mașini. Au ars aproximativ 3 garajuri, iar patru echipe de pompieri au venit la fața locului.

Amintim că, într-un comunicat de presă, IGSU a anunțat despre incendiu, dar se spune doar de un garaj și un microbuz, mistuite de flăcări.

Cauza și circumstanțele vor fi stabilite ulterior.

echipa.mdCitește mai departe

topul săptămânii