Rețele de socializare

Sociale

O femeie, dar și fiul ei de 18 ani au fost la un pas de moarte după ce s-ar fi otrăvit cu toxine eliminate de coloana de gaz pe care o aveau în casă

O femeie, dar și fiul ei de 18 ani din Bender au fost la un pas de moarte după ce s-ar fi otrăvit cu gaz eliminat de coloana de gaz pe care o aveau în casă. 

Totul s-a întâmplat într-un bloc de locuit din orașul Bender. Familia avea instalată o coloană de gaz, fără sistem de evacuare a gazelor, care, conform normelor tehnice nu trebuie să fie conectate mai mult de 25 de minute.

Se pare că membrii familiei ar fi uitat coloana de gaz conectată. Aceștia nu au înțeles, inițial ce se întâmplă, ei s-ar fi gândit că s-au intoxicat cu mâncare și au chemat ambulanța. Medicii, veniți la fața locului, au înțeles imediat ce s-a întâmplat, deoarece în apartament nu mai era aer.

Femeia, dar și fiul ei de 18 ani au fost preluați de ambulanță și duși la spital. Acolo, victimele au fost internate în secția de reanimare.


A doua zi, pacienții au fost lăsat să meargă acasă, pentru tratament ambulator.

Cercetările continuă…

echipa.md


Sociale

/VIDEO/ Bărbat din Râșcani, adus cu elicopterul la Chișinău, în urma unui accident rutier

Astăzi 21 septembrie 2019 echipajul aero medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare pe calea aeriană a unui bărbat în vârsta de 41 de ani care a avut de suferit în urma unui accident de circulație.

Misiunea a avut loc pentru aducerea persoanei din raionul Râșcani în capitală. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din Chișinău. Pe parcursul zborului bărbatul a fost monitorizat de echipajul de medici și paramedici SMURD Iași. Pacientul a fost preluat de echipa de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Potrivit IGSU, în anul 2019 aceasta este a douăsprezecea operațiune aero–medicală SMURD în Republica Moldova.


Citește mai departe

Sociale

Conducea un ansamblu rutier, deşi nu avea acest drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 19 septembrie a.c, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul din R. Moldova D.S., în vârstă de 25 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Citește mai departe

Sociale

/VIDEO/ No Comment: O țeavă a erupt pe strada Albișoara. Apa țâșnește ca dintr-un havuz.

O țeavă a erupt pe strada Albișoara. Apa țâșnește ca dintr-un havuz. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare.

Internauții au păreri diferite despre cele întâmplate. Unii au făcut haz de necaz și s-au amuzat pe seama incidentului, în timp ce alții au presupus că sumele venite pe facturi vor crește din această cauză.

Deocamdată, nu este clar din ce cauză s-a produs incidentul.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii