Rețele de socializare

În căutare

/VIDEO/ Și-a uitat telefonul într-o farmacie, iar când s-a întors, bunul nu mai ea acolo. Tânărul din imagini ar fi reușit să-l fure.

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani al Direcție de Poliție a mun. Chișinău, sunt în căutarea bărbatului care apare în imaginile video. 

Acesta a sustras un telefon mobil de model „Lenovo” în valoare de 5 500 lei, dintr-o farmacie amplasată pe str. Calea Ieșilor, din sect. Buiucani.

Incidentul a avut loc la data de 31 iulie, polițiștii fiind alertați de către o doamnă în vârstă de 54 de ani, comunicând că în timp ce se întorcea la domiciliu a intrat în farmacie unde a procurat medicamente, iar telefonul l-a pus pe tejghea, unde l-a și uitat.  Femeia la scurt timp s-a întors după el, dar telefonul nu mai era și nimeni din cumpărători nu a comunicat farmacistei despre faptul că a fost găsit un telefon. La fața locului polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, care au fixat momentul sustragerii telefonului mobil.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt. Făptașul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze neântârziat poliţia la numerele de telefon:  079544459 sau 112.

Totodată, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat din Chișinău, dispărut fără urmă

Un bărbat de 40 de ani din capitală este căutat de rude, după ce, acum o săptămână ar fi dispărut fără veste. Bărbatul locuiește în sectorul Ciocana, iar în data de 30 noiembrie ar fi plecat de acasă într-o direcție necunoscută.

Rudele s-au adresat la poliție după ajutor, însă, până la moment, nu se știe nimic despre locul unde s-ar putea afla. Victor Lazăr are înălțimea de 1.70m, corpolența medie, părul castaniu deschis și ochii albaștri. În ziua dispariție purta o geacă neagră și pantaloni și un chipiu, la fel de culoare neagră.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 079 616 381.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Ar fi furat un ferestrău electric

Tânărul care apare în imagini este căutat de poliția capitalei, suspectat că a furat un ferestrău electric de la poarta unui chișinăuian. Totul s-a întâmplat încă la finele lunii august, pe strada Vasile Alecsandri.

De atunci, oamenii legii încearcă să dea de urmele suspectului,  însă tânărul este de negăsit. Momentul furtului a fost surprins de camera de supraveghere instalată în curtea victimei. Din imagini se vede cum tânărul trece pe lângă poartă, vede ferestrăul, îl ia și pleacă cu tot cu el. Potrivit proprietarului, utilajul care i-a fost furat costă peste 2.000 de lei.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 060 841 333

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă amendă de până la 67.500 de lei sau ar putea face patru ani de pușcărie.


Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ O minoră de 14 ani, dispărută

O minoră de 14 ani din Chișinău este căutată cu disperare de mama sa, dar și de rude, după ce s-ar fi dus de acasă și nu a mai revenit. Copila ar fi ieșit din casă, de pe strada Maria Dragan din sectorul Ciocana, în seara de 30 noiembrie, într-o direcție necunoscută, fără să anunțe pe cineva.

Mama copilei s-a adresat la poliție, dar a și postat mai multe anunțuri pe rețelele de socializare, în care cere ajutorul oamenilor. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că cererea femeii a fost înregistrată la poliție, iar acum se întreprind toate măsurile pentru a da de urmele fetei.

Maia Vlas are înălțimea de 1.56m, părul castaniu deschis, tuns până la umeri și ochii verzi. În ziua când a dispărut, minora era îmbrăcată într-o geacă de culoare albastră, blugi albaștri deschiși și purta ghete albe combinate cu negru. Mama minorei arm ai fi declarat că fiica ei ar mai fi plecat de acasă o data, însă, atunci s-ar fi întors la scurt timp.

În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe minora din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau  061 191 186.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii