Rețele de socializare

În căutare

Un bărbat din Cahul a dispărut fără urmă. Poliţia solicită ajutor

Un bărbat de 58 de ani din Cahul a dispărut fără urmă. Este vorba despre Bezman Constantin Mihail, care în data de 18 iulie a plecat de acasă într-o direcţie necunoscută şi până în prezent nu se cunoaşte locul aflării acestuia.

Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat din Chișinău, dispărut fără urmă

Un bărbat de 40 de ani din capitală este căutat de rude, după ce, acum o săptămână ar fi dispărut fără veste. Bărbatul locuiește în sectorul Ciocana, iar în data de 30 noiembrie ar fi plecat de acasă într-o direcție necunoscută.

Rudele s-au adresat la poliție după ajutor, însă, până la moment, nu se știe nimic despre locul unde s-ar putea afla. Victor Lazăr are înălțimea de 1.70m, corpolența medie, părul castaniu deschis și ochii albaștri. În ziua dispariție purta o geacă neagră și pantaloni și un chipiu, la fel de culoare neagră.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 079 616 381.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Ar fi furat un ferestrău electric

Tânărul care apare în imagini este căutat de poliția capitalei, suspectat că a furat un ferestrău electric de la poarta unui chișinăuian. Totul s-a întâmplat încă la finele lunii august, pe strada Vasile Alecsandri.

De atunci, oamenii legii încearcă să dea de urmele suspectului,  însă tânărul este de negăsit. Momentul furtului a fost surprins de camera de supraveghere instalată în curtea victimei. Din imagini se vede cum tânărul trece pe lângă poartă, vede ferestrăul, îl ia și pleacă cu tot cu el. Potrivit proprietarului, utilajul care i-a fost furat costă peste 2.000 de lei.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 060 841 333

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă amendă de până la 67.500 de lei sau ar putea face patru ani de pușcărie.


Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ O minoră de 14 ani, dispărută

O minoră de 14 ani din Chișinău este căutată cu disperare de mama sa, dar și de rude, după ce s-ar fi dus de acasă și nu a mai revenit. Copila ar fi ieșit din casă, de pe strada Maria Dragan din sectorul Ciocana, în seara de 30 noiembrie, într-o direcție necunoscută, fără să anunțe pe cineva.

Mama copilei s-a adresat la poliție, dar a și postat mai multe anunțuri pe rețelele de socializare, în care cere ajutorul oamenilor. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că cererea femeii a fost înregistrată la poliție, iar acum se întreprind toate măsurile pentru a da de urmele fetei.

Maia Vlas are înălțimea de 1.56m, părul castaniu deschis, tuns până la umeri și ochii verzi. În ziua când a dispărut, minora era îmbrăcată într-o geacă de culoare albastră, blugi albaștri deschiși și purta ghete albe combinate cu negru. Mama minorei arm ai fi declarat că fiica ei ar mai fi plecat de acasă o data, însă, atunci s-ar fi întors la scurt timp.

În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe minora din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau  061 191 186.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii