Rețele de socializare

În căutare

Tânărul moldovean dispărut din spital a fost găsit

La câteva ore de la dispariția tânărului Aurel Lungu, acesta a fost găsit.

El a plecat din Spitalul Clinic Județean Arad într-o direcție necunoscută. Poliția a transmis imediat datele celui dispărut și după câteva ore, un arădean l-a văzut și a sunat imediat la 112.

„Tânărul dispărut în această dimineață a fost găsit pe raza localității Cicir. Din primele verificări nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind predat familiei de polițiștii SIC.

A fost găsit datorită unui apel la 112 al unui cetățean care l-a văzut și recunoscut în urma mediatizării”. A declarat agent principal de poliție, Claudia Iuga.


În căutare

Strigăt de ajutor! Femeia din imagini a dispărut fără veste. Rudele o caută cu disperare.

O femeie de 69 de ani din Chișinău a dispărut fără veste. Deja de trei zile, rudele fac tot ce le stă în putință ca să dea de urmele femeii, însă, până la moment, fără niciun rezultat.

Pe o rețea de socializare a apărut o postare în care rudele cer ajutorul oamenilor.” O cheamă Valentina Hristician, este născută în anul 1950. A plecat de acasă în data de 16 august și nu s-a mai întors. Era îmbrăcată într-o rochie albă cu flori. Are părul negru, până la umeri.

Recent, femeia a început să aibă probleme de memorie, ne temem că și-ar fi putut pierde memoria. Noi o sunăm pe telefonul mobil, semnal este, însă nimeni nu răspunde”, au scris rudele femeii în postare

Femeia locuiește în sectorul Botanica al capitalei. Persoanele care au recunoscut-o pe femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 107 790.


Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ S-a certat cu părinții și a fugit

O minoră de 14 ani a dispărut fără veste de mai bine de o săptămână de zile, iar rudele nu mai știu unde să o caute. Copila ar fi ieșit din casă în dimineața de opt august, iar din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de ea.

Pe o rețea de socializare a apărut o postare, în care rudele cer ajutorul oamenilor. Acestea s-au adresat și la poliție, și ar fi declarat că fata a plecat de acasă după ce s-ar fi certat cu părinții. Oamenii legii ar fi redirecționat orientări către toate inspectoratele de poliție.

Din păcate, însă, până în prezent, căutările nu au dat niciun rezultat. Iana Staeva locuiește pe strada Sucevița din sectorul Buiucani al capitalei. Aceasta are înălțimea de 1.70, corpolența slabă, ochii căprui și părul șaten, până la umeri. În ziua dispariției, purta un tricou alb, pantaloni albaștri și adidași negri. În acest context, persoanele care au recunoscut-o pe minora din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 022 741 931.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

/VIDEO/ A furat un MacBook dintr-un internet-cafe. Proprietarul bunului cere ajutorul oamenilor pentru a da de urmele hoțului.

A intrat într-un internet-cafe din sectorul Botanica, a furat un MacBook și s-a făcut nevăzut. Bărbatul care apare în imagini este căutat de către proprietarul calculatorului, dar și de poliție, după ce ar fi comis furtul.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 09.20, într-un internet-cafe de pe bulevardul Dacia 20.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare de către proprietarul MacBook-ului. Acesta scrie că bunul său stătea pe masă, iar bărbatul din imagini l-ar fi furat. În acest context, proprietarul calculatorului roagă persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 078 078 681.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii