Rețele de socializare

În căutare

Tânărul moldovean dispărut din spital a fost găsit

La câteva ore de la dispariția tânărului Aurel Lungu, acesta a fost găsit.

El a plecat din Spitalul Clinic Județean Arad într-o direcție necunoscută. Poliția a transmis imediat datele celui dispărut și după câteva ore, un arădean l-a văzut și a sunat imediat la 112.

„Tânărul dispărut în această dimineață a fost găsit pe raza localității Cicir. Din primele verificări nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind predat familiei de polițiștii SIC.

A fost găsit datorită unui apel la 112 al unui cetățean care l-a văzut și recunoscut în urma mediatizării”. A declarat agent principal de poliție, Claudia Iuga.


În căutare

A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată cu disperare

A dispărut fără urmă. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată de către oamenii legii. Minora a plecat din casă în data de 11 decembrie şi nu s-a mai întors.

Copila are părul lung, de culoare șaten închis, corpolenţă medie şi înălţimea 160-165 cm. Aceasta era îmbrăcată într-o scurtă de culoare cafenie, blugi de culoare albastră, cizme de culoare închisă, geantă de culoare neagră.

Cei care cunosc detalii despre minoră sunt rugaţi să sune la poliţie 112 sau (0 -237)-2-20-33, 068201228.

publika.md


Citește mai departe

Ediție TV

/FOTO/ Atenție la persoanele din imagini. Sunt căutate de poliția din Ialoveni

Tinerii care apar în imagini sunt căutați de poliția din Ialoveni, suspectați că ar fi bătut o persoană, în plină stradă. Totul s-ar fi întâmplat în luna noiembrie, pe o stradă a orașului Ialoveni.

Potrivit oamenilor legii, cei doi băieți, dar și tânăra din poze s-ar fi apropiat de o persoană, și fără niciun motiv ar fi agresat-o, după care au plecat de la fața locului. Ofițerul de presă de la IP Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat că nu ne poate da mai multe detalii ale cazului, deoarece ancheta este încă în proces de desfășurare.

În acest context, persoanele care dețin informații despre indivizii din imagini sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 737 829.

Poliția garantează confidențialitatea surselor de informare.

echipa.mdCitește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutat de poliție de un an de zile

A furat mai multe aparate foto și altă tehnică dintr-un studiou și a fugit cu tot cu ele. Bărbatul din imagini este căutat de poliția din Bălți, de un an de zile, însă până la moment, fără rezultat.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat în data de 26 decembrie 2018 într-un studio de filmări și prelucrarea a fotografiilor.  Când și-a dat seama că-I lipsește toată tehnica, proprietarul studioului s-a adresat la poliție după ajutor.

Acum, forțele de ordine încearcă dă dea de urmele suspectului. În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe tânărul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon: 112, 0 231 23476 sau 069 944 600. Dacă va fi identificat și găsit vinovat, acesta riscă până la patru ani de pușcărie pentru furt.

Confidențialitatea surselor este garantată.


Citește mai departe

topul săptămânii