Rețele de socializare

În căutare

/FOTO/ Tănără dispărută de o săptămână. Rudele o caută cu disperare:

A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Este vorba despre o femeie de 29 de ani din Chișinău.

Prin intermediul unei rețele de socializare, rudele solicită ajutorul cetățenilor, transmite Știri.md.

Soțul femeii, susține că soția sa a plecat de acasă la data de 7 iunie și până la moment nu s-a întors.

Rudele susțin că au alertat poliția, însă până la moment, femeia nu a fost găsită.


Oamenii care dețin informații despre locul aflării tinerei sunt rugați să sune la numărul de telefon: 060686358.


Advertisement

În căutare

/VIDEO/ Hoții au dat buzna în orășelul Sângera

Orășelul Sângera a ajuns ținta hoților. Oamenii nu mai pot dormi liniștiți în propriile case, știind că un grup de tineri pătrund în curțile oamenilor și fură bunurile de preț.

Este și cazul unui bărbat de 57 de ani, care a rămas fără mai multe lucruri de preț pe care le avea în curte. Proprietarul unei locuințe a postat pe o rețea de socializare imaginile surprinse de pe camerele de supraveghere din propria curte, care au surprins cum mai mulți tineri sar gardul și-i fură lucrurile din ogradă.

S-a întâmplat în noaptea de 20 august, în jurul orei 04.00. Din imagini se vede cum un grup de tineri încearcă să sară gardul și să pătrundă în curte.

Proprietarul casei a chemat poliția la fața locului. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că polițiștii de la IP Botanica, veniți la fața locului, au stabilit că hoții ar fi furat mai multe bunuri în valoare de peste 13.500 de lei. Acum, forțele de ordine fac tot posibilul pentru a da de urmele suspecților. Internauții scriu în comentarii că acesta nu este nici pe departe unicul astfel de caz, produs în orășelul Sângera.


Hoții ar fi pătruns și în alte curți, de unde au furat tot ce le-a căzut sub mână, printre care lucruri de preț. Deocamdată, alte cazuri nu au fost confirmate de poliție. Poliția continuă cercetările.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

/VIDEO/ Ar fi furat un încărcător pentru telefon. Momentul furtului, surprins de camerele video.

Și-a lăsat încărcătorul pentru telefon într-o priză, la serviciu și s-a pomenit fără ea. Este cazul unui angajat al unei stații PECO din cartierul Telecentru al capitalei. Totul s-a întâmplat în data de 16 august.

Proprietarul bunului spune că și-a lăsat încărcătorul într-o priză, la una dintre mesele amenajate pentru clienți. La un moment dat, bărbatul din imagini s-a așezat la acea masă, apoi ar fi observat încărcătorul, și-a pus telefonul să se încarce, apoi l-a luat și s-a dus cu tot cu el.

Când și-a dat seama că i-a dispărut bunul, angajatul benzinăriei s-a adresat și la poliție.

Bărbatul s-a adresat și la redacția ECHIPA 902, în speranța că își va găsi bunul pierdut. Cei care dețin careva detalii, îi pot lăsa un mesaj proprietarul, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.


echipa.md


Citește mai departe

În căutare

Moldoveanul, dispărut acum o lună, în Ucraina, de negăsit. Rudele cer ajutorul oamenilor.

Bărbatul de 37 de ani, care a dispărut, în Ucraina, în timp ce se întorcea din Moscova, de negăsit. A trecut deja o lună de când, rudele încearcă să-i dea de urmă, însă, până la moment, fără niciun rezultat.

Vasile Barbăroș este originar din Florești, și suferă de de epilepsie. Acesta a dispărut în data de 20 iulie, în orașul Tulcin, Ucraina, în timp ce se întorcea acasă din Rusia.

Bărbatul se afla la Moscova la muncă în ziua când a suportat cinci crize de epilepsie. Patronul său, spun rudele bărbatului, l-a sfătuit să se întoarcă acasă, plătindu-i unui șofer moldovean mai mulți bani decât ar costa drumul spre Chișinău ca acesta să aibă grijă de bolnav.

Ajunși în orașul Tulcin, Ucraina, Vasile a coborât din microbuz la o benzinărie împreună cu ceilalți călători și nu s-a mai întors. Nu a luat cu el nici geanta și nici actele. Era îmbrăcat sumar, într-un pulover gri și pantaloni scurți din blugi.


Imaginile de pe camerele de vederi din benzinărie, pe care sora dispărutului a fost să le vadă, arată că microbuzul s-ar fi aflat acolo în jur de două ore. Șoferul însă susține că l-ar fi căutat vreo șapte ore, împreună cu ceilalți călători. Deși chiar el susține că Vasile, când a coborât, avea un comportament neadecvat, l-a lăsat de izbeliște în starea în care se afla.

Rudele lui Vasile spun că au informații că el s-ar plimba prin împrejurimile orașului Tulcin și cer ajutorul celor care pot să-l întâlnească. S-ar putea că bărbatul, de la crizele de epilepsie pe care le-a avut, să nu aibă coerență în gândire.

De aceea, familia vă roagă să anunțați imediat poliția din Tulcin, serviciul 112, fie rudele la tel: 069368290 (Diana).

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii