Rețele de socializare

Diaspora

ITALIA: Un moldovean, împreună cu alți complici, au spart aparatele de joc dintr-un bar și au furat din ele 1300 de euro. Toți au fugit, moldoveanul, însă, a fost reținut.

Un moldovean împreună cu mai mulți complici au jefuit un bar din Italia. Ceilalți au reușit să fugă, moldoveanul, însă, a fost prins. S-a întâmplat la sfârșitul lunii mai, în orașul Ferrara din Italia.

Presa din Italia scrie că proprietarul barului a sunat la poliție. Barul ar fi fost înconjurat de către oamenii legii. Când au înțeles că sunt înconjurați, suspecții ar fi încercat să fugă.

Moldoveanul avea în mână o cutie cu peste 1300 de euro, furați din local. Acesta ar fi încercat să scape de oamenii legii așa că l-a lovit pe unul din polițiști, rănindu-l la degetul mic de la mâna stângă. În cele din urmă, moldoveanul de 28 de ani a fost încătușat.

Complicii lui au reușit, însă, să fugă. După mai multe verificări, forțele de ordine au constatat că suspecții ar fi deteriorat aparatele de joc care se aflau în bar și au furat toți banii din ele.


Moldoveanul a fost reținut, iar acum, își așteaptă sentința.

echipa.md


Diaspora

Ambasada RM în Israel: Moldoveanul găsit fără cunoștință într-o suburbie a Tel Avivului a fost indentificat

Ambasada Republicii Moldova în Israel a identificat cetățeanul care a fost găsit astăzi fără cunoștință la o stație din Petah Tikva , una din suburbiile Tel Avivului. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, reprezentații ambasadei urmează să stabilească locul spitalizării acestuia.

„Misiunea este în contact cu autoritățile israeliene si cu firma angajatoare pentru a stabili detaliile si spitalul la care a fost internat cetățeanul respectiv”, se arată în postare.

Un bărbat originar din Bălți a fost găsit azi, fără cunoștință, la o stație din Petah Tikva, una din suburbiile Tel Avivului. Fotografia acestuia a fost plasată pe Facebook, în grupul „Metapelet In Israel”.

unimedia.info


Citește mai departe

Diaspora

Un tânăr moldovean a fost prins în Italia cu un pașaport românesc fals. Acesta a fost judecat pentru uz de fals în acte.

Un tânăr moldovean a fost prins în Italia cu un pașaport românesc fals. Acesta a fost judecat pentru uz de fals în acte.

Presa din Italia scrie că, totul s-a întâmplat în noaptea de 17 septembrie, în orașul Rimini. O echipă de carabinieri patrulau prin zonă, când, la un moment dat, l-ar fi observat pe moldovean și ar fi decis să0i ceară actele la control.

Când au văzut pașaportul pe care l-a prezentat tânărul, carabinierilor le-a dat de bănuit, deoarece actul avea semne vădite de falsificare. Prin urmare, moldoveanul a fost dus la poliție pentru documentare. Expertizele au demonstrat că pașaportul, eliberat de autoritățile din România este unul fals.

Cel mai probabil, tânărul îl folosea pentru a putea călători fără probleme în țările din regiunea Schengen. Prin urmare, moldoveanul de 20 de ani a fost arestat în dimineața de 17 septembrie, iar apoi, magistrații l-au condamnat la un an de pușcărie cu suspendare pentru uz de acte false.

echipa.md


Citește mai departe

Diaspora

Un bărbat din Bălţi, găsit în stare gravă pe o stradă din Israel. Medicii, la faţa locului

Un bărbat din Bălţi a fost găsit, aproape inconștient, pe o strada din Israel. Acesta a comunicat că se simte foarte rău.

Martorii oculari au cerut documentele bărbatului, iar acesta a spus că nu are nimic cu el, nici telefon mobil, nici documente.

Cu toate astea, bărbatul s-a prezentat cu numele Tudor. Tot el, a spus că este originar din Bălţi, Moldova.

La faţa locului a fost chemată ambulanţa.


publika.md

 


Citește mai departe

topul săptămânii