Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Detalii de la accidentul fatal de la Bardar. Șoferul camionului VOLVO ar fi ieșit la depășirea unei combine agricole

Detalii de la accidentul fatal de la Bardar. Șoferul unuia din camioane, în vârstă de 54 de ani, ar fi ieșit la depășirea unei combine agricole.

Publicat

Despre asta anunță IGP într-un comunicat de presă. Potrivit sursei, șoferul camionului de culoare roșie de model „VOLVO”, în vârstă de 54 de ani, în timp ce se deplasa spre Hîncești, ar fi ieșit la depășirea unei combine agricole și s-a tamponat frontal cu autocamionul de culoare albă de model „DAF”, condus de un bărbat de 65 ani, care se deplasa spre Chișinău.

Persoanele care au ajuns la spital sunt copiii șoferului, o tânără de 28 ani și fratele ei de 16 ani, care se aflau în camionul VOLVO.

Amintim că totul a avut loc în amiaza de 06 iunie, în apropiere de localitatea Bardar, raionul Ialoveni. În imaginile de la fața locului se poate observa ambele autocamioane făcute țăndări, unul cu semiremorca încărcată cu nisip răsturnată pe șosea, celălalt, având cabina distrusă.


La fața locului s-au deplasat polițiștii, medicii cu ambulanțele, dar și un echipaj de pompieri. Salvatorii au avut misiunea de a descarcera ambii șoferi, dar și un pasager, rămași blocați între fiarele vehiculelelor. Din nefericire, când au fost recuperați, ambii conducători erau deja morți.

Pasagerul scos de salvatori, dar și un alt pasager care nu era blocat între fiare au fost duși la spital.

Pompierii au lucrat și la decuplarea bornelor la autovehiculele răsturnate și spălarea traseului pentru asigurarea securității anti incendiare. Investigațiile continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor tragicului accident.


 

echipa.mdEdiție TV

/VIDEO/ Furt surprins de camere: Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt

A intrat în toiul nopții într-un oficiu, a furat un telefon, iar apoi a dat bir cu fugiții. Minorul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt.

Publicat

Totul a avut loc în noaptea de 5 iulie, în jurul orei 02.20 de minute, într-un oficiu din preajma gării feroviare din capital.

Camerele de supraveghere au surprins cum băiatul intră în oficiu, sustrage telefonul și pleacă într-o direcție necunoscută. Poliția a înregistrat cazul, însă până la moment, suspectul nu a fost identificat.

În acest context, persoanele care au recunoscut minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 060 886 576.


Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât în propria casă

Moarte groaznică pentru un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost snopit în bătăi în propria casă.

Publicat

Corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în prima jumătate a zilei de 6 iulie, în locuința sa din satul Ivanovca, din raionul Hîncești. Medicul legist venit cu poliția la fața locului a constatat preliminar că decesul victimei a survenit după ce bărbatul a fost bătut crunt.

În aceeași zi, oamenii legii au identificat și un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, anterior judecat.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal. Dacă vinovăția sa va fi demonstrată în instanță, tipul riscă ani grei de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ I-au stricat plăcerea. Un bărbat s-a pomenit cu poliția la ușă pentru că inhala marijuana în apartament

Un bărbat de 46 de ani, originar din raionul Leova, a fost reținut după ce polițiștii de la Ciocana au depistat în apartamentul pe care-l închiria, substanțe cu conținut stupefiant.

Publicat

În rezultatul cercetărilor desfășurate în locuință, forțele de ordine au depistat masă vegetală de culoare verde mărunțită cu miros specific de marijuană și un aparat confecționat artizanal pentru consum de substanțe narcotice.

Polițiștii au ridicat substanțele pentru a fi supuse expertizei, astfel în dependență de rezultatele acesteia, suspectul va fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii