Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Accident de coșmar, pe traseul Chișinău-Hîncești. Două TIR-uri s-au tamponat frontal. Ambii șoferi au decedat

Accident de coșmar, pe traseul Chișinău-Hîncești. Doi șoferi de autocamioane au decedat după ce vehiculele pe care le conduceau s-au tamponat frontal.

Publicat

Totul a avut loc cu puțin timp în urmă, în apropierea localității Bardar.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Ialoveni, Mariana Didenco, a declarat că deocamdată poate comunica doar faptul că „două autocamioane sau tamponat frontal pe traseul Chișinău- Hîncești, iar în urma impactului ambii șoferi au decedat la fața locului”.

De asemenea, se cunoaște că alte două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea ajutorului medical.


La moment, acel sector de drum este blocat.

Totodată, pompierii au venit cu alte detalii de la accident:

Potrivit datelor înregistrate, două tiruri de model DAF și Volvo s-au tamponat frontal și s-au inversat blocând traseul. În urma accidentului de circulație trei persoane au rămas blocate în autovehiculele avariate.


Pentru efectuarea lucrărilor de deblocare și descarcerare la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Aceștia au descarcerat corpurile neînsuflețite a conducătorilor auto din ambele autoturisme, iar un bărbat în stare conștientă, care a primit diverse traumatisme a fost evacuat de urgență de salvatori din cabina avariată a autocamionului Volvo și predat medicilor pentru ulterioare intervenții de rigoare.

Știrea este în curs de actualizare….
Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii