Rețele de socializare

Moldova

Un tânăr de 31 de ani a fost ucis în bătaie, la Ialoveni

Un tânăr a murit, după ce a fost ucis în bătaie de către un coleg de pahar. Crima a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:20, în localitatea Cigîrleni, din raionul Ialoveni.

Publicat

Este vorba despre un tânăr de 31 de ani care a fost snopit în bătaie, la domiciliu, de către un alt tânăr de 32 de ani, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, transmite deschide.md

Oamenii legii au stabilit că între cei doi, din motive încă necunoscute, s-a iscat un conflict, iar oaspetele, cu un obiect contondent dur, a lovit în cap gazda până când aceasta a murit.

Medicii veniți la fața locului, din nefericire, au putut doar să constate decesul tânărului de 31 de ani, iar cel de 32 a fost reținut pentru 72 de ore de către oamenii legii.


Angajații IP Ialoveni au inițiat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comisă crima.


Moldova

/VIDEO/ Cursele ilegale din parcul Valea Trandafirilor: Reacția poliției

Inspectoratul Național de Securitate Publică s-a autosesizat în baza secvențelor video apărute în unele surse media, în care se observă doi șoferi, care se deplasează cu mașinile prin parcul Valea Trandafirilor din capitală.

Publicat

Cazul a fost înregistrat și urmează să identificăm proprietarii automobililor care apar în imaginile video și stabilirea persoanelor care se aflau la volan în timpul comiterii încălcării.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a intrat cu BMW-ul într-un copac: Tânărul a decedat

Un grav accident rutier s-a produs astăzi, în localitatea Caragaș din stânga Nistrului.

Publicat

În urma impactului un tânăr în vârstă de 34 de ani și-a pierdut viața, transmite Știri.md.

Postul ТСВ Приднестровье pe canalul său de Telegram scrie că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a lovit într-un copac.

Sursa citată menționează că șoferul a decedat la spital.


Alte circumstanțe se stabilesc.


 


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Femeie accidentată pe o trecere de pietoni, în capitală

O femeie a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din capitală.

Publicat

Totul a avut loc în seara de 22 ianuarie, pe strada Valea Crucii din sectorul Botanica al capitalei. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare de către un martor ocular.

Autorul postării a scris: „Noaptea trecută un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni în sectorul Botanica str.Valea Crucii de un automobil Renault Kango.”

Deocamdată nu se cunosc detalii despre starea femeii accidentate.


Revenim cu detalii…

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii