Rețele de socializare

Grave

Crimă la Florești: Bărbat, înjunghiat mortal de fosta soție

Un bărbat a decedat după ce a fost înjunghiat mortal de fosta sa soție.

Crima s-a produs ieri, 11 iunie, în jurul orei 15:00, într-o localitate din Florești.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Ina Moscaliuc a declarat că între cei doi foști soți s-a iscat un conflict familiar, iar la un moment dat, femeia a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat mai multe lovituri bărbatului în regiunea piciorului drept, abdomen și în regiunea inimii.

În urma leziunilor primite, victima de 67 de ani a decedat pe loc.

Femeia în vârstă de 64 de ani și-a recunoscut vina și a fost reținută pentru 72 de ore.

Cazul este cercetat în continuare.

Grave

/VIDEO/ Detalii de la omorul din Nisporeni. Încă patru suspecți reținuți.

Noi detalii în cazul bărbatului de 39 de ani, împușcat mortal la Nisporeni. Poliția a reținut încă patru suspecți. După aproape o lună de investigații, procurorii de la PCCOCS împreună cu inspectorii de partulare au constatat că tânărul de 24 de ani, reținut anterior în acest dosar, ar fi comis crima împreună cu încă patru complici.

Aceștia au fost reținuți în data de 18 iunie, pe o stradă din Chișinău.

Forțele de ordine au constatat că cei cinci suspecți, cu vârstele cuprinse între 21 și 38 de ani, sunt locuitori ai satului Vulcănești din Nisporeni. După ce unul dintre ei a fost reținut, ceilalți ar fi încercat să se ascundă de poliție pe teritoriul capitalei. Oamenii legii au descins și acasă la suspecți de unde au ridicat mai multe arme și muniții.

Acum, tânărul reținut anterior se află în arest pentru 30 de zile, iar ceilalți patru sunt reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață. Amintim că totul s-a întâmplat în seara de 25 mai, în satul Vulcănești din Nisporeni. Din imaginile filmate de o cameră de supraveghere se vede cum victima iese în drum, iar la un moment dat, de poartă se apropie două mașini, din care coboară mai multe persoane.

Potrivit poliției, suspecții au tras de trei ori în bărbat. Din nefericire, acesta a decedat la scurt timp. Victima a lăsat în urmă patru copii. Cercetările continuă.

echipa.md

Citește mai departe

Grave

Tragedie la Comrat. Un tânăr de 32 de ani s-a înecat într-un lac din oraș.

Un tânăr de 32 de ani s-a înecat într-un lac din orașul Comrat. Tragedia s-a produs în data de 16 iunie.

Potrivit gagauzinfo.md, bărbatul se scălda în iaz, iar, la un memoent dat a dispărut de la suprafața apei. La fața locului au fost chemași salvatorii care, la scurt timp au depistat tânărul, la fundul lacului. Din nefericire, acesta nu mai dădea niciun semn de viață.

Poliția din Comrat cercetează cazul pentru a stabili circumstanțele exacte în care a murit tânărul.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A sărit în gol de la etajul 13

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce a sărit în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din capitală. Tragedia s-a întâmplat în seara de 17 iunie, în jurul orei 20. 50, în sectorul Ciocana.

Ofițerul de presă de la poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că, victima a intrat în scara unui bloc de pe strada Ginta Latină, a urcat cu ascensorul până la ultimul etaj și s-a aruncat în gol de la balconul comun. Bărbatul a fost găsit mort în fața blocui de locuințe,de către locatari, care au sunat imediat la 112.

La fața locului, polițiștii au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 35 de ani și nu locuia în blocul cu pricina. Acesta nu a mai putut fi salvat, în urma impactului cu solul a decedat, iar echipajul medical, nu au putut decât să constate decesul. Potrivit poliției, victima se afla la evidența medicului psihiatru.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să regurgă la acest gest extrem.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii