Rețele de socializare

Diaspora

/FOTO/ Accident teribil în Italia. Un moldovean a murit după ce s-a izbit cu motocicleta într-un automobil.

 Doliu într-o familie de moldoveni stabiliți în Italia. Fiul conaționalilor noștri s-a stins din viață la doar 27 de ani. Tânărul, originar din Nisporeni, a murit în urma unui accident rutier care a avut loc pe 1 iunie în orașul Torino.

Potrivit presei italiene, moldoveanul s-a izbit într-o mașină în timp ce se deplasa cu motocicleta pe străzile din localitate. Impactul a fost atât de puternic încât cele două vehicule au luat foc.

Șoferul automobilului în vârstă de 29 de ani și pasagerul acestuia au scăpat cu viață. În schimb pentru motociclist, medicii ajunși la locul accidentului, nu au mai putut face nimic.

Rezultatele expertizei au arătat că în seara celor întâmplate automobilistului nu a consumat alcool. Poliția investighează cazul.

echipa.md

Diaspora

Triunghiul dragostei: Un moldovean a fi vrut să-și ucidă fosta iubită, dar și pe actualul ei concubin, într-un oraș din Italia

Un moldovean a fi vrut să-și omoare fosta iubită, dar și pe actualul ei concubin, într-un oraș din Italia. Totul s-a întâmplat în seara de 19 iunie, în orașul Martino.

Presa din Italia scrie că fosta iubită a moldoveanului stătea împreună cu actualul ei iubit, dar și cu fiica ei de opt, toți italieni, ani într-o cafenea din centrul orașului. La un moment dat, în local a intrat și moldoveanul și ar fi început să o atace pe femeie. Mai mulți martori ar fi încercat să-l calmeze, moldoveanul, însă, a scos un cuțit din buzunar și ar fi început să-i amenințe pe toți cei prezenți.

Femeia ar fi reuit să fugă și să se ascundă printre străzi, iar moldoveanul s-a luat deja la bătaie cu actualul iubit al acesteia. Italianul ar fi încercat să se apere cu un scaun din cafenea.

În cele din urmă, după ce a auzit că unul dintre martori a chemat poliția, moldoveanul a fugit de la fața locului. Cel mai îngrozitor este că totul s-a petrecut sub ochii fiicei victimei, în vârstă de opt ani. La fața locului a venit și o ambulanță, care l-au dus pe italian la spital, cu o fractură la osul zigomatic.

Totodată, medicii au constatat că fetița a suferit un șoc puternic.

Poliția din Italia încearcă să dea de urmele moldoveanului.

echipa.md

Citește mai departe

Diaspora

/VIDEO/ A vrut să fure fructe de pe copacul unor italieni, dar a căzut și a ajuns la spital. Moldovean de 31 de ani, arestat în Italia.

Un moldovean de 31 de ani, care își executa pedeapsa sub formă de arest la domiciliu, a ieșit la furat fructe de pe copaci și a ajuns, din nou, pe mâna poliției.

S-a întâmplat în localitatea Volanti, din regiunea Parma. Presa din Italia scrie că moldoveanul ar fi urcat pe un copac pentru a culege niște fructe, dar a căzut din pom și și-a fracturat piciorul. Prin urmare, a fost nevoit să cheme ambulanța.  După ce a primit ajutorul necesar, medii au aflat că moldoveanul intenționa să fure fructe din curtea unor italieni și ar i chemat poliția.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că tânărul deja ar fi fost judecat anterior pentru o altă infracțiune, și era condamnat la arest la domiciliu. prin urmare, pofta de fructe proaspete l-a făcut să încalce legea și să părăsească casa unde era obligat să se afle permanent.

Acum, moldoveanul se află după gratii și își așteaptă sentința.

echipa.md

Citește mai departe

Diaspora

Ar fi furat UN MILION de ruble și un ceas din AUR de la bărbatul la care lucra ca șofer. Un moldovean, căutat de poliția din Rusia.

Un moldovean de 38 de ani este căutat de poliția din Rusia, suspectat că a furat de la stăpânul la care lucra de un milion de ruble rusești și un ceas din Aur.

Presa din Rusia scrie că moldoveanul lucra ca șofer și locuia de mai mulți ani în orașul Sankt-Peterburg.

Totul s-ar fi întâmplat în data de 21 iunie. Bunurile dispărute se aflau în salonul mașinii. La un moment dat, proprietarul autoturismului s-a dat seama că șoferul său e de negăsit, iar odată cu el au dispărut și milionul, dar și ceasul lui din aur.

Acum, poliția încearcă să dea de urmele moldoveanului. Poliția consideră că acesta s-ar putea deplasa cu o mașină de marca Huindai, Volkswagen sau Toyota.

Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii