Rețele de socializare

Grave

UPDATE: Cine este tânăra care s-ar fi aruncat în gol de la etajul cinci al căminului ASEM:

Noi detalii despre tânăra de 24 de ani, care s-ar fi sinucis, aruncându-se în gol de la balconul camerei de cămin unde locuia.

Persoane apropiate rudelor tinerei, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul au declarat că tânăra se numaște Maria Purici. Fata provine dintr-o familie din Rezina. Aceasta mai are un frate.

Potrivit sursei, familia tinerei este una exemplu, admirată de toată lumea pentru cumsecădenia de care au dat mereu dovadă.

„Întreg orașul a rămas șocat după ce a aflat de nenorocirea care s-a produs în familia Purici. Sunt niște oameni foarte de treabă, mama lor lucrează la piață. Maria și fratele ei sunt foarte educați, niciodată nu am auzit nicio vorbă rea despre ei”, ne-a comunicat sursa.

În fotografia expediată pe adresa redacției noastre tânăra decedată apare alături de singurul ei frate.

Amintim că incidentul s-a produs în seara de șate mai, aproape de ora 21.00. Tânăra s-ar fi aruncat de la etajul cinci al căminului de pe strada Florilor și a decedat. Polițiștii nu au depistat semne de moarte violentă pe corpul victimei și versiunea preliminară este că fata și-a pus capăt zilelor.

Potrivit poliției, victima este originară din raionul Rezina, însă își făcea studiile la ASEM.Fata era studentă la masterat, în anul doi la Școala Masterală de Excelență în Economie și Business.

Potrivit poliției, din discuțiile cu iubitul victimei, aceștia nu s-ar fi certat în seara tragediei. Acum forțele de ordine cercetează toate circumstanțele, iar dacă se va adeveri versiunea unui suicid, să stabilească ce ar fi făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest extrem.

echipa.md

Citește și: Detalii despre masteranda de la ASEM, care s-ar fi aruncat în gol. Fratele victimei tocmai venise la ea în vizită.

Ediție TV

Cadavrul unui bărbat, găsit în parcul din Budești. Victima avea capul spart

Descoperire șocantă la Budești. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un parc din comuna Budești, în după-amiaza zilei de 20 mai. Apelul la 112 a fost făcut la ora 13.20 de niște de niște trecători care au descoperit cadavrul.

Veniți la fața locului, polițiștii au constat că victima este un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar Bălțata, Criuleni. Mai mult, pe suprafața cadavrului medicii legiști au depistat mai multe semne de moarte violentă.

Acesta avea o plagă în regiunea capului și multiple leziuni pe suprafața corpului. Nu se cunoaște cine sunt făptașii și nici motivul care i-ar fi dus la acest gest.

Oamenii legii au pornit o cauză penala pentru omor. Acum, polițiștii investighează cazul pentru a da de urmele făptașilor, dar și circumstanțele exacte în care a murit bărbatul.

echipa.md

Citește mai departe

Grave

O minoră de 10 ani din Sângerei a fost lovită în plin de o mașină. Micuța traversa neregulamentar.

O fetiță de 10 ani a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 17.50, pe o stradă din orașul Sângerei. Copilul a fost lovit, în timp ce traversa neregulamentar strada, de un automobil de model Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 24 ani.

În urma impactului fetița a fost transportată de urgență la Spitalul raional Sângerei, aceasta s-a ales cu traumă cranio-cerebrală, comoţie cerebrală, traumatism închis al abdomenului, dar și o contuzie a rinichilor.

Pe acest caz poliția a inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

tvn.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omor la Măcăreuca

Crimă terifiantă în satul Măcăreuca, raionul Dondușeni. Un bărbat a fost găsit fără suflare în curtea casei în care locuia. Potrivit oamenilor legii cea care i-a alertat a fost vecina decedatului.

Femeia ar fi găsit cadavrul consăteanului în dimineața zilei de 20 mai. Conform informației furnizate de către poliție, victima ar fi murit în urma loviturilor violente primite.

La această concluzie s-a ajuns după ce pe capul bărbatului a fost depistată o plagă. Din spusele martorului, victima ar fi fost agresat de către două persoane necunoscute care i-au și aplicat loviturile cu un obiect dur. Bărbatul a s-a stins din viață până la venirea medicilor. Acesta  avea 52 de ani și locuia de unul singur. Făptașii nu au fost deocamdată identificați.

Acum, oamenii legii întreprind măsurile necesare pentru a stabili toate circumstanțele și a-i trage la răspundere pe cei ce se fac vinovați de cele întâmplate.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii