Rețele de socializare

Grave

Descoperire macabră la Fălești. Un cadavru în stare de putrefacție, găsit la intrarea în oraș

Cadavrul unui bărbat, aflat în stare de putrefacție, a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 08:55, la intrarea în orașul Fălești. Poliția este la fața locului.

Ofițerul de presă al IP Fălești, Eugenia Molceanov,  a declarat că este vorba despre cadavrul unui bărbat, găsit în stare de putrefacție lângă podul de pe centura de ocolire a orașului.
„La moment, grupa operativă și medici legiști se află la fața locului. Încă nu cunoaștem identitate victimei, nici circumstanțele în care a murit. Acestea urmează să fie stabilite pe parcursul anchetei”, a precizat Molceanov.

Grave

Băutura a mai făcut o victimă. Un bărbat de 42 de ani a murit, ucis de prietenul său de pahar.

La 19 ianuarie 2019 orele 09:54, în Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni a parvenit anunțul telefonic de la Serviciul unic 112, unde un bărbat de 34 de ani din satul Hansca, a comunicat că un bărbat de 42 de ani a decedat la domiciliu.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Ialoveni împreună cu medicul  legist, care au stabilit că în localitatea Hansca raionul Ialoveni, la domiciliu a fost depistat cadavrul unui bărbat de 42 de ani, locuitor al satului Hansca, raionul Ialoveni, cu trei plăgi penetrante în regiunea cutiei toracice aplicate cu un obiect ascuțit.

În urma acțiunilor de urmărire penală şi măsurilor speciale de investigație, a fost identificat suspectul în comiterea infracţiunii. El s-a dovedit a fi un bărbat de 31 de ani, locuitor al satului Hansca raionul Ialoveni, vecinul persoanei decedate, care la 18 ianuarie 2019 împreună cu victima au consumat băuturi alcoolice şi în urma unui conflict i-a aplicat trei lovituri cu un cuţit în regiunea cutiei toracice.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform articolului 145 alin.2 CP, bănuitul fiind reținut pentru 72 de ore.
Alte circumstanțe se stabilesc.

Citește mai departe

Grave

/FOTO/ Groaznic accident la Edineț. Un bărbat a fost găsit mort, la 30 de metri de mașina avariată.

La data de 19.01.2019 aproximativ pe la orele 07:40 în IP Edineț a fost înregistrată informația telefonică despre producerea unui accident rutier.

Grupa Operativă al IP Edineț, deplasându-se la fața locului pe Traseul M-5 km 73+800m în fâșia forestieră a fost depistat automobilul de model Peugeot 506 inversat.

La distanță de 30 m de la automobil la sol se afla o persoana de gen masculin cu vârsta aproximativ 44 ani decedat.

Mai târziu sa stabilit ca la Spitalul Raional Edineț a fost transportată o persoană de gen feminin în vârstă de aproximativ 29 de ani, în stare gravă după accident. Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.

Citește mai departe

Grave

Un incendiu din raionul Glodeni a răpit viața a două persoane

Două persoane în vârstă de 71 și 74 de ani, și-au pierdut viața în urma unui incendiu, produs aseară în satul Camenca, raionul Glodeni.

Imagine simbol

Tragedia a avut loc joi, 17 decembrie, în jurul orei 20.30. La fața locului au intervenit două autospeciale pentru a nimici flăcările. În urma stingerii incendiului a fost depistat cadavrul unei femei în vârstă de 71 de ani. Ulterior a fost găsit și proprietarul casei în vârstă de 74 de ani, încă în viață. Acesta a decedat în drum spre spital.

Flăcările au nimicit 40 la sută din locuință. O cauză preliminară a incendiului este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei.

Cauza, circumstanțele, dar și prejudiciile materiale urmează a fi stabilite ulterior.

tvn.md

Citește mai departe

topul săptămânii