Rețele de socializare

Grave

Descoperire macabră la Fălești. Un cadavru în stare de putrefacție, găsit la intrarea în oraș

Cadavrul unui bărbat, aflat în stare de putrefacție, a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 08:55, la intrarea în orașul Fălești. Poliția este la fața locului.

Ofițerul de presă al IP Fălești, Eugenia Molceanov,  a declarat că este vorba despre cadavrul unui bărbat, găsit în stare de putrefacție lângă podul de pe centura de ocolire a orașului.
„La moment, grupa operativă și medici legiști se află la fața locului. Încă nu cunoaștem identitate victimei, nici circumstanțele în care a murit. Acestea urmează să fie stabilite pe parcursul anchetei”, a precizat Molceanov.

Ediție TV

/VIDEO/ Nou-născut aruncat într-un veceu

Un bebeluș a fost găsit mort într-un veceu din curtea unei case din raionul Făleşti. Incidentul a avut loc ieri, 13 noiembrie, în jurul orei 18:00 în satul Făleștii Noi.

Potrivit poliției, mama copilului, o tânără de 19 ani a fost găsită zăcând la pat de către unchiul său, care venise în vizită.

Bărbatul a alertat imediat poliția și a solicitat intervenția unei ambulanțe. Aceasta a fost transportată în stare gravă, la spitalului Raional Fălești şi se află în secția de reanimare. Medicii au constatat că tânăra abia născuse, astfel oamenii legii au pornit să caute bebelușul.


Ulterior, nou-născutul a fost găsit mort, în veceul din curtea casei.

Mama bebelușului mort crește un alt copil în vârstă de un an. Tânăra nu este căsătorită, dar lecuiește împreună cu concubinul ei. Poliția urmează să stabilească circumstanțele în care a născut femeia și cum a ajuns copilul în toaletă.

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Tren marfar în flăcări

Început de săptămână greu pentru pompierii din Ungheni. Aceștia au trebuit să intervină la stingerea unui incendiu după ce un tren marfar a luat foc, în apropiere de localitatea Stolniceni.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 12 noiembrie. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10.45 de minute. La fața locului au intervenit patru echipaje de salvatori și pompieri pentru a stinge focul.

LILIANA PUȘCAȘU, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ AL MAI:


Potrivit primelor informații focul a distrus parțial două locomotive, iar alte 75 de vagoane au fost salvate de pompieri. Vagoanele trenului nu aveau încărcătură marfare fiind izolate de foc. Pompierii au reușit localizarea incendiului la ora 12.42 minute. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite ulterior.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 40 situații de risc printre care lichidarea focarelor de ardere, deblocări de uși, dar și lichidarea consecințelor în urma accidentelor de circulație.  

echipa.md

Citește mai departe

Grave

Cadavrul unui bărbat, găsit într-un șanț din Strășeni

Descoperire macabră într-un șanț din Strășeni. Cadavrul unui bărbat a fost găsit de un trecător.

Descoperirea a avut loc ieri, 11 noiembrie, în jurul orei 13, transmite Știri.md.

Ulterior a intervenit grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Străşeni şi o Ambulanţă.


Oamenii legii și medicul legist au depistat într-un sanţ că corpul neînsuflețit aparținea unui bărbat cu vârsta aproximativ 45-50 de ani.

Totodată, acesta nu avea semne de moarte violentă.

Poliţia investighează circumstanţele pentru a identifica persoana şi cauzele care au dus la decesul bărbatului.

Informaţia a fost confirmată de către Ofiţerul de Presă al IP Străşeni, Cristina Vicol.

Citește mai departe

topul săptămânii