Rețele de socializare

Moldova

Șoferița care a intrat cu Porsche-ul în troleibuz, rămâne internată. Are peste 30 de diagnoze medicale

Femeia de 34 de ani, care se afla la volanul automobilului de marca Porsche, implicat în urma unui grav accident rutier produs la Buiucani, rămâne în stare gravă la spital, iar starea ei de sănătate este neschimbată, spun medicii.

Publicat

Igor Curov, directorul adjunct al Spitalului de Urgență din Chișinău a declarat că starea de sănătate a șoferiței rămâne extrem de gravă.

Femeia nu prezintă semne de îmbunătățire asupra sănătății.

Surse de la Spitalul de Urgență din Capitală ne-au comunicat că aceasta are peste 30 de diagnoze medicale, iar niciun organ nu a scăpat fără traumatisme.


În continuare, la spital, rămân internate încă 6 persoane, victime ale accidentului rutier.

Amintim că în urma accidentului de la Buiucani, produs la începutul săptămânii trecute, un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața, iar peste 20 de persoane au fost traumatizate. Șoferița care se afla la volanului Porsche-ului era în stare avansată de ebrietate. Rezultatele analizelor medicale arătau că aceasta avea 2,15 g/l în sânge. Potrivit IGP, în momentul în care s-a produs accidentul femeia circula cu 130km/h.

Aceasta avea 43 de procese verbale contravenționale și 5 dosare penale pentru încălcările din trafic. Femeia a fost închisă și în penitenciarul de la Rusca pentru șase luni, după ce a condus fără permis de conducere, în stare de ebrietate și a provocat un accident în anul 2017.


jurnal.md

Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii