Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Noapte de coșmar pentru o familie din Călărași. În toiul nopții, au fost bătuți de tâlhari în propria casă

Trei tineri cu vârsta cuprinsă între 17 și 28 ani, originari din raionul Călărași, sunt cercetați penal după ce ar fi comis o tâlhărie.

Publicat

Suspecții ar fi intrat în timpul nopții într-o gospodărie din raionul Călărași și, prin spargerea geamului, au pătruns forțat în casă. Ulterior, aceștia având scopul sustragerii bunurilor, au atacat și imobilizat proprietarii casei, solicitându-le mijloace bănești și aplicând violența asupra acestora.

În final suspecții au părăsit locul infracțiunii fără careva bunuri materiale.

Grație acțiunilor prompte întreprinse de ofițerii INI în comun cu angajații Inspectoratului de poliție Călărași, sub conducerea Procuraturii raionului Călărași și cu suportul mascaților BPDS „Fulger”, membrii grupării infracționale au fost identificați, iar cei doi suspecți au fost reținuți.


În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile bănuiților au fost depistate probe care ar demonstra vinovăția acestora, printre care și vestimentația care o purtau în timpul săvîrșirii infracțiunii.

La moment, în privința celor doi tineri au fost emise mandate de arest, iar minorul este cercetat în stare de libertate.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie de către două sau mai multe persoane, iar dacă vinovăția suspecților va fi demonstrată, aceștia riscă închisoare de la 8 la 10 ani.


Moldova

Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil, în centrul capitalei: În vehiculul de rută erau circa 20 de pasageri

Un grav accident s-a produs în capitală. Un troleibuz de pe linia nr 8 s-a tamponat cu un automobil. Totul a avut loc în jurul orei 14.00, la intersecția străzii București și Maria Cebotari.

Publicat

Potrivit reprezentantei RTEC, Felicia Rusu, accidentul rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 14:40. Troleibuzul circula pe ruta nr. 8 și în salonul troleibuzului erau circa 20 călători.

Nimeni dintre pasagerii troleibuzului nu a suferit.

Deocamdată nu se cunoaște nimic despre starea șoferului mașinii implicate în coliziune, dar în imagini poate fi observat și un echipaj medical cu ambulanța.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

O mașină s-a tamponat cu o autospecială, în sectorul Buiucani: O persoană a fost dusă la spital

Accident violent în sectorul Buiucani al capitalei. O mașină s-a tamponat cu o autospecială.

Publicat

Totul a avut loc pe strada 27 Martie, în jurul orei 13.09.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, la fața locului au fost direcționați de urgență polițiștii, medicii cu ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

În prezent se cunoaște că pasagerul din automobil a fost preluat de medici și transportat la spital.


Știrea se actualizează…


Citește mai departe

Moldova

Manevră nereușită cu spatele. Unul din automobilele implicate a fost la un pas de a ajunge pe gazon

Două automobile au fost implicate într-un accident produs miercuri, 8 aprilie, pe bulevardul Dacia din Chișinău.

Publicat

O mașină de model Hyundai efectua manevra cu spatele și a lovit un alt automobil de model Toyota. În urma impactului, unul dintre automobile a fost la un pas de a ajunge pe gazon.

Ulterior, la fața locului a fost solicitată ambulanța.

Potrivit informațiilor oferite de ofițerul de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, nimeni nu a avut de suferit.



Citește mai departe

topul săptămânii