Rețele de socializare

Moldova

La 16 ani, dealeri de droguri! Doi minori, prinși cu cocaină, marijuană și hașiș de 70.000 de lei

Doi minori de câte 16 ani ar implicați în circulația ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari prin intermediul aplicației Telegram și contrabandă.

Publicat

În rezultatul investigațiilor demarate de către polițiști s-a stabilit că minorii sunt parte a unui un grup infracțional, înființat anul trecut cu scopul de a organiza traficul ilicit de droguri în proporții deosebit de mari și contrabandă cu droguri pe teritoriul țării.

Minorii au fost depistați în flagrant în momentul ridicării drogurilor din raionul Ialoveni.

În urma efectuării percheziției corporale asupra acestora au fost depistate și ridicate 25 de pachețele ambalate cu bandă adezivă în care se afla substanță albă asemănătoare cocainei.


Totodată, în rezultatul percheziției în debaraua unui bloc locativ din capitală care ar aparține figuranților au fost depistate și ridicate: râșniță pentru prelucrarea drogurilor, un pachet de tip zip-lock cu substanță de culoare albă, asemănătoare cocainei, 3 pachete de tip zip-lock cu marijuana, seringi de 100 ml cu ulei asemănător hașișului, sute de seringi goale a câte 1 ml, două cântare electronice, ambalaje si etichete cu inscripția magazinului de vânzare a drogurilor online.

Valoarea estimativă a drogurilor depistate constituie 70.000 de lei.

Suspecții sunt cercetați în stare de libertate, iar pe caz a fost pornită o cauză penală pentru punerea în circulație ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari și contrabandă.


 


Moldova

Briceni: Pasagerii au sunat la 112 să anunțe că șoferul microbuzului de rută cu care circulă este beat criță

Șoferul unui microbuz de rută a fost depistat, pe traseu, în stare de ebrietate avansată la volan.

Publicat

Acesta a fost stopat și documentat, ieri, în jurul orei 12:20, în apropierea satului Cotiujeni din raionul Briceni, după ce pasagerii au apelat 112 anunțând starea în care se afla șoferul.

După ce a fost înlăturat de la volanul mijlocului de transport, bărbatul de 59 de ani a fost testat alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,39 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pasagerii au fost preluați de un alt mijloc de transport.


Conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința pedepsei.

Reiterăm, pentru a preveni o tragedie, dacă observați la volan pe cineva sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise anunțați imediat Poliția.


Citește mai departe

Moldova

Un tânăr de 26 de ani a căzut în gol de la o înălțime de 30 de metri de pe o stâncă, la Rezina. În ce stare se află victima

Un tânăr de 26 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a căzut în gol de la o înălțime de 30 de metri de pe o stâncă, la Rezina. Incidentul nefast s-a produs în data de 23 iunie, în localitatea Saharna.

Publicat

Potrivit datelor preliminare, tânărul cobora de pe o stâncă de pe teritoriul Mănăstirii din localitate și se îndrepta spre ieșire, când din neatenție a alunecat și a căzut în gol.

Totul s-a petrecut sub privirile a mai multor martori, care speriați fiind, au sunat imediat la Serviciul Unic 112.

Imediat la fața locului au intervenit polițiștii, dar și o echipă de medici care au preluat tânărul și l-au transportat de urgență la spitalul din Rezina.


Ulterior, el a fost transferat la instituția medicală din orașul Rîbnița, întrucât este originar din acea localitate.

În prezent, medicii califică starea acestuia drept gravă, dar stabilă.

La momentul actual, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele în care a căzut tânărul.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

Tragedie pe un teren de fotbal, în raionul Telenești. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce poarta ar fi căzut peste el în timpul unui meci

Tragedie pe un teren de fotbal, în raionul Telenești. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce poarta ar fi căzut peste el în timpul unui meci.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 23 iunie, în timp ce victima juca fotbal cu alți bărbați pe stadionul din satul Ciulucani. Preliminar, potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Telenești, Elena Băetrău, bărbatul s-ar fi  agățat cu mâinile de bara orizontală a porții terenului și ar fi pierdut echilibrul.

Victima a căzut la pământ, iar peste ea a căzut și poarta metalică, lovind bărbatul în regiunea capului. Din nefericire, el a decedat imediat după cele întâmplate, iar medicii veniți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

În prezent, se efectuează investigații pentru a clarifica toate detaliile legate de incident și pentru a determina dacă există vreo neglijență din partea autorităților competente.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii