Rețele de socializare

În căutare

Atenție la bărbatul din imagini! Rudele sale, dar și poliția îl caută de 2 săptămâni

A plecat de acasă acum două săptămâni și nimeni nu mai știe nimic despre el.

Publicat

Un bărbat de 36 de ani din municipiul Bălți este căutat de rude și poliție, după ce a dispărut fără urmă în data de 16 ianuarie și până în prezent nu se cunoaște nimic despre locul aflării sale.

Potrivit datelor oferite de oamenii legii, bărbatul are înălțimea de aproximativ 1.80-1.85 metri și corpolență medie.

În ziua dispariției, bărbatul era îmbrăcat într-o geacă roșie cu glugă, fără inscripții, blugi albaștri și încălțat în adidași negri.


Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagine și cunosc informații despre locul aflării acestuia sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 061 016 264.

 


Advertisement

În căutare

Atenție la fata din imagini: Are 14 ani și este căutată de părinți și poliție deja de 3 săptămâni

UPDATE : Minora a fost găsită cu puțin timp în urmă în municipiul Bălți, în afara oricărui pericol. Despre asta a anunțat Poliția într-o notă informativă. Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Publicat

Știrea inițială: Poliția solicită suportul cetățenilor în vederea localizării unei minore de 14 ani din municipiul Bălți. Aceasta a plecat de la domiciliu la 26 ianuarie curent și până la moment nu a revenit.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

Un moldovean a murit, după ce a fost împușcat la Paris: Familia tânărului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

Un tânăr de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist în Franța, Paris, a decedat, după ce a fost împușcat de doi bărbați, care voiau să îi fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicită ajutor pentru repatrierea corpului.

Publicat

„Dorel Gancear s-a stins din viață în urma unui conflict cu persoane necunoscute. A fost împușcat mortal. Cu rugămintea rudelor am acceptat să fac această postare şi să vă rog să ne organizăm şi să adunăm suma necesară pentru repatrierea lui Dorel, scrie Unimedia.INFO.

Suntem mulți la Paris, dar şi în Italia, Germania, Olanda. Din numele părinților îndurerați vă rugăm să donați care și cât poate ca să fie repatriat corpul neînsuflețit a lui Dorel şi să poată părinții să îl înmormânteze.

Transferul puteți face direct pe contul bancar al tatălui lui Dorel, v-am ataşat contul bancar în poză. Haideți să ne mobilizăm cu toții, împreună vom putea ajuta acestă familie sfâşiată de durere.


Card bancar 4326170012598561 – IGOR GANCEAR”, se arată în mesajul postat pe rețele.


Citește mai departe

În căutare

UPDATE: Minora de 13 ani a fost găsită vie și nevătămată. S-a cazat într-o locuință părăsită

UPDATE: Minora a fost găsită cu puțin timp în urmă de polițiștii din Ocnița la o stație din localitatea Rediul Mare, anunță Poliția!

Publicat

Aceasta a declarat că, în perioada cât a lipsit de acasă s-a aflat într-o casă părăsită din aceeași localitate.

Preliminar s-a stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Strigăt disperat de ajutorul din nordul țării. Părinții minorei din imagine cer suportul oamenilor pentru a-și găsi copila. Aceștia s-au adresat și la poliție, declarând că fiica lor are 13 ani și locuiește împreună cu ei în satul Grinăuți-Raia, raionul Ocnița.


În data de 11 februarie, copila s-ar fi dus de acasă fără să anunțe pe cineva, iar din acea zi nimeni nu mai știe unde să o caute.

Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii