Rețele de socializare

În căutare

A plecat de acasă acum trei săptămâni: Minora din imagini, căutată de rude și poliție

Căutată cu disperare timp de trei săptămâni, dar fără nici un rezultat. O copilă de 14 ani din localitatea Oxentea, raionul Dubăsari a dispărut fără urmă.

Publicat

Fata a plecat de acasă în data de 9 ianuarie curent și până în prezent nimeni nu cunoaște nimic despre existența sa.

Copila are înălțimea de 1,62 m, corpolență medie, păr blond de lungime medie, ochi căprui.

În ziua dispariției minora era îmbrăcată în geacă neagră, căciulă de culoare mov, blugi albaștri și era încălțată în adidași de culoare roz.


Potrivit poliției, minora a mai avut anterior tentative de a fugi de acasă.

Persoanele care au recunoscut fata din imagini și cunosc informații despre locul aflării acesteia, sunt rugate să anunțe poliția la numărul de urgență 112.

echipa.md


Advertisement

În căutare

Atenție la fata din imagini: Are 14 ani și este căutată de părinți și poliție deja de 3 săptămâni

UPDATE : Minora a fost găsită cu puțin timp în urmă în municipiul Bălți, în afara oricărui pericol. Despre asta a anunțat Poliția într-o notă informativă. Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Publicat

Știrea inițială: Poliția solicită suportul cetățenilor în vederea localizării unei minore de 14 ani din municipiul Bălți. Aceasta a plecat de la domiciliu la 26 ianuarie curent și până la moment nu a revenit.

echipa.md


Citește mai departe

În căutare

Un moldovean a murit, după ce a fost împușcat la Paris: Familia tânărului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

Un tânăr de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist în Franța, Paris, a decedat, după ce a fost împușcat de doi bărbați, care voiau să îi fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicită ajutor pentru repatrierea corpului.

Publicat

„Dorel Gancear s-a stins din viață în urma unui conflict cu persoane necunoscute. A fost împușcat mortal. Cu rugămintea rudelor am acceptat să fac această postare şi să vă rog să ne organizăm şi să adunăm suma necesară pentru repatrierea lui Dorel, scrie Unimedia.INFO.

Suntem mulți la Paris, dar şi în Italia, Germania, Olanda. Din numele părinților îndurerați vă rugăm să donați care și cât poate ca să fie repatriat corpul neînsuflețit a lui Dorel şi să poată părinții să îl înmormânteze.

Transferul puteți face direct pe contul bancar al tatălui lui Dorel, v-am ataşat contul bancar în poză. Haideți să ne mobilizăm cu toții, împreună vom putea ajuta acestă familie sfâşiată de durere.


Card bancar 4326170012598561 – IGOR GANCEAR”, se arată în mesajul postat pe rețele.


Citește mai departe

În căutare

UPDATE: Minora de 13 ani a fost găsită vie și nevătămată. S-a cazat într-o locuință părăsită

UPDATE: Minora a fost găsită cu puțin timp în urmă de polițiștii din Ocnița la o stație din localitatea Rediul Mare, anunță Poliția!

Publicat

Aceasta a declarat că, în perioada cât a lipsit de acasă s-a aflat într-o casă părăsită din aceeași localitate.

Preliminar s-a stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Strigăt disperat de ajutorul din nordul țării. Părinții minorei din imagine cer suportul oamenilor pentru a-și găsi copila. Aceștia s-au adresat și la poliție, declarând că fiica lor are 13 ani și locuiește împreună cu ei în satul Grinăuți-Raia, raionul Ocnița.


În data de 11 februarie, copila s-ar fi dus de acasă fără să anunțe pe cineva, iar din acea zi nimeni nu mai știe unde să o caute.

Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii