Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ A rănit un bărbat cu un ciob de sticlă, a bruscat o femeie apoi a prădat o farmacie. Reținerea unui tânăr suspectat de 3 infracțiuni

Un bărbat de 26 de ani din orașul Cimișlia a fost reținut de polițiști după ce ar fi comis trei infracțiuni într-o singură zi.

Publicat

La 2 august, suspectul ar fi provocat un conflict în stradă cu un bărbat căruia i-a aplicat o plagă în regiunea gâtului cu un ciob de sticlă, după care a fugit de la fața locului.

Ulterior, acesta a bruscat o femeie, după care în mod deschis i-a sustras telefonul mobil în sumă de 5.000 de lei, părăsind locul infracțiunii.

La scurt timp, camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat intrând într-o farmacie de unde a sustras casa de marcat, după care a fugit într-o direcție necunoscută.


Suspectul a fost reținut de către polițiștii Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă din cadrul Direcției de poliție mun. Chișinău.

Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru furt și jaf.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pentru faptele comise riscă închisoare de până la 15 ani.


Totodată polițiștii întreprind măsuri speciale de investigație și urmărire penală pentru stabilirea complicității în comiterea altor infracțiuni comise pe teritoriul sectorului Buiucani.Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii