Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Au dat spargerea într-o gospodărie la Rezina: Trei bărbați sunt suspectați că ar fi furat instrumente de 17.000 de lei

Ar fi dat spargerea într-o gospodărie și au furat bunuri de peste 17.000 de lei. Este isprava a trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 26 și 36 de ani, care ar putea ajunge după gratii.

Publicat

Ei sunt suspectați că în perioada 19-20 iulie, ar fi pătruns într-o gospodărie din satul Echimăuți raionul Rezina, de unde au sustras mai multe instrumente utilizate în construcții, printre care un trimer, un ciocan electric, o pompă de apă și altele, cauzând un prejudiciu de peste 17.000 de lei.

După un șir de investigații, polițiștii au identificat suspecții, iar în data de 27 iulie, au descins cu percheziții la ei acasă, în raionul Șoldănești.

Acolo au fost găsite toate bunurile sustrase. Acestea urmează a fi restituite proprietarului.


La moment, bărbații sunt cercetați în libertate, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă detenție pe un termen d până la patru ani.

Cercetările pe caz continuă.


echipa.md


Advertisement

Moldova

/FOTO/ Voia să transporte ilegal spre Germania obiecte militare din Cel de-al Doilea Război Mondial

Tentativă de scoatere ilegală a obiectelor militare din timpul celui de-al doilea război mondial, dejucată la vamă.

Publicat

Funcționarii postului vamal Costești de comun cu inspectorii Centrului Chinologic, au supus controlului vamal un microbuz ce se deplasa din Republica Moldova spre Germania, care transporta pasageri și colete neînsoțite.

În rezultatul controlului fizic al bagajelor și coletelor neînsoțite, au fost depistate mai multe obiecte militare pretinse a fi din timpul celui de-al doilea război mondial, printre care: bandă de muniție, căști de protecție din fier, porthartă, ținte pentru tragere, toate nedeclarate organului vamal.

Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile continuă.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un șofer a încercat să transporte spre Italia 9.000 de țigări. Unde a ascuns acesta marfa nedeclarată

Funcționarii postului vamal Leușeni, au supus controlului de specialitate un autocar ce se deplasa din Republica Moldova spre Italia, condus de către un moldovean în vârstă de 36 de ani.

Publicat

În rezultatul controlului fizic detaliat al mijlocului de transport, inclusiv prin scanare, au fost depistate în canalul de ventilare – 9 000 țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pachetele de țigări cu timbru de acciz autohton erau transportate în scopul comercializării acestora pe piața neagră din UE.

Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional.Citește mai departe

Moldova

Comportamentul suspect l-a dat de gol: Un bărbat a fost reținut de carabinieri cu droguri asupra sa

Un tânăr de 35 ani din mun. Chișinău a fost surprins de carabinieri pe str. Țărînei, sectorul Buiucani al capitalei care la văzul carabinierilor a încercat să-și schimbe direcția de deplasare.

Publicat

În urma discuțiilor purtate cu individul, acesta a recunoscut că are asupra sa droguri și a prezentat benevol oamenilor legii un pachețel de tip zip-lock în interiorul cărora se afla o substanță de culoare albă-cristalizată cu un miros specific drogurilor.

Bărbatul a fost condus IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Substanța a fost ridicată și transmisă spre expertiză.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii