Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ A ieșit în întâmpinarea polițiștilor cu o armă de vânătoare: Un șofer de 36 de ani, reținut pe 72 de ore

Un bărbat a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi comis o încălcare în trafic și a amenințat ofițerii de patrulare.

Publicat

Incidentul s-a produs în noaptea de 15 noiembrie, în jurul orei 02:30, în orașul Comrat.

Șoferul unui Fiat a fost somat să oprească mașina, deoarece se deplasa cu viteză, însă acesta și-a continuat drumul. La scurt timp, conducătorul automobilului a abandonat mașina descuiată în fața unei case.

Deoarece era necesară identificarea proprietarului (posesorului) mijlocului de transport utilizat sau destinat pentru săvârșirea contravenției, polițiștii au recurs la ridicarea mașinii.


La un moment dat, din gospodărie a ieșit un bărbat care avea asupra sa o armă de vânătoare. Polițiștii l-au convins să lase arma jos pentru a nu săvârși o tragedie. Astfel, arma a fost ridicată, aceasta fiind deținută ilegal.

Totuși, bărbatul fiind indignat că îi ridică mașina, a amenințat și înjurat polițiștii. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Comrat.

Bărbatul de 36 de ani este documentat în baza art. 349 Cod penal al RM „Amenințarea sau violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere sau a unei persoane care își îndeplinește datoria obștească”, dar și pentru „nestoparea mașinii la indicațiile poliției”.


Pentru acțiunile sale, șoferul riscă amendă de până la 67.500 de lei sau muncă nenumărată în folosul comunității de până la 180 de ore, sau închisoarea de până la 2 ani.

Inspectoratul General al Poliției recomandă tuturor conducătorilor/proprietarilor/posesorilor mijloacelor de transport să manifeste o atitudine responsabilă și reiterează despre necesitatea respectării cerințelor Regulamentului circulației rutiere.Advertisement

Moldova

/VIDEO/ Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing

Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing. Tragedia s-a întâmplat în după-amiaza de 26 noiembrie pe strada Andrei Doga din capitală,

Publicat

Imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Potrivit sursei Echipa.md, minorul de 15 ani era participant în cadrul campionatului național de kickboxing. Acesta ar fi luptat în două ture și era în așteptarea celei de-a treia.

La un moment dat băiatului i s-a făcut rău. Imediat acesta a fost scos din sala de lupte. Antrenorul acestuia a apelat de urgență al 112 și a solicitat intervenția medicilor.


Până al intervenirea specialiștilor medical minorului i-a fost acordat primul ajutorul medical fiindu-i efectuate respirația artificială și masaj cardiac indirect.

La fața locului, medicii ajunși, timp de oră au luptat pentru viața copilului însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Aceștia au constatat decesul victimei.

Totodată, potrivit aceleiași surse Echipa.md, nu este pentru prima dată când minorului i s-ar fi făcut rău în timpul luptelor, însă atunci el a scăpat ca prin urechea acului.


Știrea este în curs de actualizare…

echipa.md

Citește mai departe

Moldova

Tragedie la SA „Floreni”. Un muncitor a fost ucis de un aparat de prelucrat soia

Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce a fost strivit de un aparat de prelucrare a soiei. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:10, la SA „Floreni”

Publicat

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 de ani, scrie deschide.md

Acesta muncea într-o încăpere în care se prelucrează soia, când a fost strivit de un aparat de transportare a soiii. În urma traumatismelor, bărbatul a murit pe loc.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Țigări, printre care și moldovenești, în valoare de peste un milion de lei depistate de polițiștii ucraineni

O ucraineancă a fost documentat pentru fabricarea, depozitarea, vânzarea sau transportul ilegal în vederea vânzării de produse accizabile. Acesta vindea țigări moldovenești.

Publicat

Potrivit oamenilor legii din Ucraina, femeia, împreună cu alți intermediari a fost angajată în comerțul ilegal cu țigări în mai multe orașe din regiunea Doneţk.

Polițiștii au descins într-un apartament din orașul Sloviansk. În timpul perchezițiilor, aceștia au găsit peste 40,5 mii pachete de țigări fără timbre de accize din Ucraina și marcate cu „Duty Free”.

Conform presei locale, țigările erau de producție și ambalare din republica Moldova și Emiratele Arabe Unite.


Bunurile au fost ridicate de Poliția Națională Ucraineană în conformitate cu procedura stabilită.

Valoarea estimată a sechestratului este de peste 1,83 milioane de grivne, echivalentul a peste 1.180.000 de lei.

Pe numele suspecților au fost deschise dosare penale.


Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii