Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Prins beat criță la volan

Șoferul unui microbuz de rută, a urcat beat criță la volan, iar în timp ce încerca să scape de urmărirea poliției a provocat un accident.

Publicat

Totul s-a întâmplat în data de 17 noiembrie, aproximativ la ora 20.00 pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al capitalei. Bărbatul de 42 de ani, care conducea un microbuz de pe ruta 101 a fost observat de o echipă de patrulare, în timp ce se deplasa haotic în trafic. Șoferul vehiculului a fost somat să oprească însă, a ignorat cerințele poliției. Din cauza stării avansate de ebrietate, acesta a pierdut controlul asupra volanului și s-a tamponat cu un alt vehicul. Imediat, oamenii legii l-au rugat să iasă din vehicul, acesta abia însă de se ținea pe picioare.

– Atent, atent, atent! O să cadeți jos, atent! Vedeți că ați provocat un accident rutier?
– Da.
– Domnu, cum vă numiți?
– Iurie.
– Iurie, de ce urcați în stare de ebrietate la volan? Țineți-vă pe picioare, domnule!
– Vă rog frumos.
– Ce mă rugați, domnule?

După ce bărbatul a fost înlăturat de la volan, acesta a fost supus testului alcoolscopic, care în rezultat a arătat 1,62 mg/l în aerul expirat, ceea ce depășește de 10 ori norma admisă. Din fericire, la momentul producerii accidentului, pasageri în microbuzul de rută nu erau. Actualmente, conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate și producerea unui accident rutier.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Blogger-vitezoman, căutat de poliție

De dragul like-urilor, unii sunt gata de orice, chiar să-și pună viețile lor și a celor din jur în pericol. în pericol. Este și cazul unui tânăr, care se filmează regulat încălcând regimul de viteză și plasează secvențele video pe contul său de pe o rețea de socializare.

Publicat

În unul dintre cazuri, a fost la un pas de a lua pe capotă un pieton, care traversa regulamentar pe bulevardul Decebal din capitală.

În alte secvențe video, același șofer apare încălcând regimul de viteză. Uneori acul vitezometrului ajungea să indice aproape 200 km/h. Mai mult, se observă că acesta nu are centura de siguranță cuplată. Portalul de știri Autoblog.MD scrie că individul anterior ar fi avut de a face cu oamenii legii, însă asta nu-l împiedică chiar să-şi bată joc de inspectori, inclusiv prin cuvinte necenzurate. Aceeași sursă a ținut să menționeze că automobilele cu care se filmează individul sunt luate în chirie.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la INSP, Natalia Golovco, a declarat că oamenii legii s-au autosesizat în baza imaginilor apărute pe rețelele de socializare. Șoferul urmează a fi identificat și tras la răspundere conform legislației în vigoare.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Și-a băgat soțul în spital

Accident violent în raionul Strășeni. Un bărbat de 43 de ani a ajuns cu multiple traumatisme la spital, după ce mașina în care se afla ca pasager s-a izbit în gardul metalic al unei gospodării.

Publicat

Cazul a fost înregistrat în noaptea de 5 mai, în jurul orei 01.30, în satul Făgureni. Potrivit detaliilor oferite de ofițerul de presă de la IGP, Cristina Crudu, la volanul mașinii se afla o femeie de 39 de ani, iar în calitate de pasager era soțul ei, un bărbat de 43 de ani.

Femeia conducea cu o viteză avansată, iar când a intrat într-o pantă abruptă, a pierdut controlul volanului și, în rezultat s-a tamponat violent în pilonul unui gard.

Femeia a scăpat fără nicio zgârietură, soțul ei a suferit însă mai multe traumatisme și a fost dus la spital. Șoferița a fost testată la alcool și s-a constatat că aceasta nu consumase băuturi spirtoase.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ „Vindea” permise de conducere

Suspectat că „vindea” posibilitatea de a obține permise de conducere absolvenților școlilor auto din sudul țării. Este isprava unui bărbat din Cantemir, reținut de ofițerii anticorupție.

Publicat

Individul a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce a fost pârât de un potențial client de-al său. Potrivit denunțătorului, suspectul i-ar fi promis, că în schimbul a 800 de euro, îi va convinge pe examinatorii de la Cahul să-i favorizeze obținerea permisului de conducere de categoria B.

Pentru a aduna mai multe probe care ar demonstra vina suspectului, ofițerii anticorupție au descins acasă la bănuit. Acolo, oamenii legii au depistat 9.140 de euro ascunși într-o carte. Luat la întrebări, acesta nu a putut explica de unde are această sumă de bani.

Prin urmare, în dimineața de 05 mai, individul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost iniţiată o anchetă pentru trafic de influenţă, iar dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă de la 2 la 7 ani de detenţie sau amendă penală.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii