Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Ce fel de hram fără trântă? Carabinierii au intervenit la două bătăi pe străzile capitalei

Hramul orașului nu putea trece fără conflicte. A fost nevoie de intervenția carabinierilor.

Publicat

Primul caz a avut loc ieri în jurul orelor 22:30 în Grădina Publică Ștefan cel Mare. O patrulă de carabinieri a Direcției Regionale Centru a IGC ce era implicată la menținerea ordinii publice în zonă, au observat două persoane de gen masculin care se luau la pumni. Carabinierii au intervenit pentru a calma spiritele, ulterior bătăușii de 17 și 19 ani au fost reținuți și escortați la IP Buiucani pentru documentare.
Alt caz a avut loc după miezul nopții pe strada Gheorghe Asachi, unde s-a produs un conflict între mai multe persoane ce ulterior s-a transformat într-un adevărat scandal cu bătaie. Militarii IGC ce executau serviciul de pază și protecție a unui post din preajmă, au intervenit pentru a-i calma.
La fața locului a fost solicitat un echipaj auto, iar persoanele implicate în bătaie, au fost conduse la IP Centru pentru documentare.


Moldova

Un copil, din Bălți, a căzut de la etaj

Minorul de un an se află la spital. Poliția investighează cazul.

Publicat

Un copil de un anișor a căzut de la înălțime.

Incidentul a avut loc pe 24 octombrie, în jurul orei 15:00, la Bălți.

Micuțul a cazut de la etajul 2. La moment, acesta este internat în spitalul municipiului Bălți. Deocamdată nu se cunoaște starea acestuia.


Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

Vom reveni cu detalii.

deschide.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/Accident cu implicarea a trei mașini, la Măgdăcești

Totul s-ar fi întâmplat după ce unul dintre automobiliști nu ar fi respectat distanța dintre mașini

Publicat

Ofițerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău a declarat că accidentul s-a produs pe 24 octombrie, în jurul orei 10:20, în apropiere de satul Măgdăcești.

Potrivit informației, un șofer de 55 de ani care conducea un automobil de model Mercedes Vito nu ar fi respectat distanța dintre automobile și s-a proiectat într-un automobil de model Toyota care era condus de o șoferiță de 20 de ani. Aceasta la rândul său a fost proiectată într-un alt automobil de model Honda.

Din fericire nimeni dintre persoane nu a avut de suferit.


De menționat că conducătorii au fost supuși testării alcoolscopice cu aparatul de tip Drager, iar concentrația în aerul expirat a fost de 0.00mg/l.

La moment se întreprind măsurile necesare întru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

stiri.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/A pătruns în toiul nopții în interiorul unui centru de servicii

Individul a fost imobilizat de agenții de pază și predat oamenilor legii. Incidentul a avut loc la Hâncești.

Publicat

Un individ a fost prins de agenții de pază în interiorul Centrului de servicii pentru copii cu dizabilitați multiple și severe. Echipajul operativ a intervenit rapid, după ce s-a declanșat alarma la obiectul aflat sub protecția unei firme private de pază.

Ajunși la fața locului, agenții de pază au imobilizat suspectul. Asupra lui au fost depistate mai multe obiecte care ar fi fost folosite la pătrunderea în clădire.

În urma evenimentului, nimeni nu a avut de suferit. Făptașul a fost predat poliției, iar acum oamenii legii urmează să stabilească care au fost intențiile suspectului și l-a motivat să recurgă la acest gest.


Citește mai departe

topul săptămânii