Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Au boțit cu pumnii capota unei mașini

Hramul orașului s-a finalizat cu pagube materiale pentru o familie din Chișinău. Iar asta după ce niște necunoscuți le-au vandalizat mașina.

Publicat

Totul s-a întâmplat în noaptea de 14 spre 15 octombrie, în curtea unui bloc locativ de pe strada Ion și Doina Aldea Teodorovici din sectorul Buiucani.

La adresa redacției noastre s-au adresat proprietarii mașinii care ne-au povestit că în ajun ar fi auzit și ar fi văzut siluetele a doi indivizi, cel mai probabil, în stare de ebrietate care vorbeau cu voce tare și făceau gălăgie. Doar că din cauza întunericului aceștia nu le-au văzut fețele. Iar a doua zi dimineața, proprietarii și-au găsit mașina boțită și cu urme de sânge pe ea. Se pare că cineva a dat cu pumnii în vehicul până a lăsat o boțitură în capotă. La fața locului a fost chemată și poliția. Stăpânii mașinii se plâng că oamenii legii nu au luat în serios această problemă și nici măcar nu au luat mostre de sânge de pe capotă.

Contactat pentru o reacție, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că polițiștii au luat toate măsurile conform legii. Aceștia au interogat proprietarii și au înregistrat cazul.


Acum, automobilistul urmează să calculeze pagubele materiale pe care le-a suferit, iar oamenii legii vor iniția căutările pentru a identifica cine a deteriorate mașina.

În acest context, persoanele care au fost martori ai incidentului și dețin careva detalii pot suna la 112 sau lăsa un mesaj la ACEASTĂ ADRESĂ. 

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Ar fi încercat să-și taie venele

Tentativă de suicid, în capitală. Un tânăr s-a certat cu iubita și ar fi încercat să-și taie venele, în incinta unei stații PECO. Angajații benzinăriei au chemat agenții de pază.

Publicat

Totul a avut loc în noaptea de 27 spre 28 octombrie. La fața locului, agenții de pază au încercat să-l calmeze pe individul care și-a provocat mai multe răni cu obiecte ascuțite la mâini. Aceștia i-au bandajat plăgile, iar între timp au chemat poliția și ambulanța. Când a înțeles că va ajunge pe mâna oamenilor legii, individul a început să manifeste un comportament agresiv, iar agenții de pază au fost nevoiți să-l imobilizeze. La scurt timp oamenii legii și medicii au ajuns la fața locului.

Ultimul însă își continua spectacolul. Polițiștii au fost nevoiți să-i pună cătușele ca să-l poată urca în ambulanță. Acum, pe caz a fost pornită o anchetă. Oamenii legii urmează să stabilească dacă individul se afla sub influența narcoticelor sau a drogurilor.

Totodată, trebuie să constate dacă el într-adevăr ar fi vrut să-și pună capăt zilelor sau a fost doar o metodă de a-și șantaja iubita.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Afaceri ilegale cu permise de conducere

A încercat să ducă de nas mai multe persoane, dar s-a ales cu două dosare penale. Un șomer din satul Elizaveta al municipiului Bălți, a fost reținut de angajații CNA pentru două cazuri de trafic de influență.

Publicat

Oamenii legii au primit înștiințare de la un denunțător care a comunicat că suspectul ar fi promis mai multor persoane, ajutor în obținerea permiselor de conducere contra sumei de 900 de euro de la fiecare și încă 750 de euro care, conform spuselor bărbatului trebuiau să fie transmise membrilor comisiei de examinare.

Individul a asigurat victimele precum că are influență asupra acestora. În urma cercetărilor s-a constatat că banii nu aveau să ajungă la destinația promisă. Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru un termen de 72 de ore. Acesta riscă pedeapsă cu amendă de până la 200 de mii de lei sau 6 ani de privare de libertate.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Reținut pentru șase furturi

S-a specializat pe furturi din scările blocurilor locative. UN individ, care ar furat mai multe bunuri în valoare comună de 24 de mii de lei a ajuns pe mâna poliției după luni întregi de căutări.

Publicat

Individul, în vârstă de 37 de ani este bănuit că ar fi comis 6 furturi în sectorul Botanica din capitală. Poliția a fost sesizată de către părțile vătămate. În urma documentărilor, oamenii legii au constatat că suspectul a sustras din mai multe blocuri locative trei biciclete lăsate fără supraveghere. În restul cazurilor, acesta pătrundea în subsolurile unor blocuri prin spargere de lacăt de unde fura instrumente și materiale destinate pentru lucrări de construcție. În urma mai multor căutări, bărbatul a fost identificat și reținut.

La audiere, individul și-a recunoscut vinovăția. La moment, bărbatul este cercetat penal. Conform legislației în vigoare, acesta riscă pedeapsă cu amendă de până la 67.500 de mii de lei sau pușcărie pe un termen de 4 ani.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii