Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Weekend-ul tragediilor pe șoselele din țară: Imagini și detalii de la cele mai grave accidente

Weekend-ul tragediilor, pe șoselele din țară. Una dintre cele mai grave coliziuni a avut loc în dimineața de 10 octombrie, în satul Cunicea din raionul Floreşti.

Publicat

O femeie de 35 de ani a decedat după ce mașina în care se afla ca pasageră s-a izbit violent într-un stâlp de electricitate. Potrivit poliției, la volan se afla un bărbat în stare avansată de ebrietate. Acesta avea o concentrație de alcool de 5 ori mai mare decât norma admisă. Drept urmare, un pasager de 40 de ani a fost transportat la Spitalul Raional Floreşti pentru îngrijiri medicale. Din nefericire, femeia de 35 de ani, care era și ea pasageră în mașină a decedat la fața locului.

Un alt accident grav s-a produs în aceeași zi, în raionul Cantemir. Patru persoane au ajuns la spital, după ce două automobile s-au tamponat frontal. Una dintre mașinile implicate era condusă de un bărbat de 48 de ani și avea ca pasageri alte trei persoane, două femei de 49 și 47 de ani, dar și o adolescentă de 18 ani. Șoferul a ieșit la o depășire, iar în acel moment, din direcția opusă se deplasa cu viteză un adolescent de 19 ani, fără permis de conducere, care avea și el 3 pasageri în mașină. În urma impactului, șoferul de 19 ani a fost transportat la spital în stare gravă.

Tot la spital au fost transportate cele două femei din automobilul bărbatului de 48 de ani, dar și un tânăr din vehiculul condus de adolescent. Iar în seara de 10 octombrie, la spital au ajuns alte cinci persoane, după ce mașina în care se aflau a derapat e pe traseu și s-a lovit în plita de beton a șanțului de scurgere a apelor pluviale. În urma impactului, mașina s-a inversat de câteva ori. De această dată, coliziunea a avut loc la ieșirea din or.Fălești. În urma impactului, două minore de 13 și 16 ani, dar și trei tineri de 18, 21 și șoferul de 19 ani au ajuns la spitalul din Bălți cu răni grave.


Toate trei cazuri sunt cercetate de poliție.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Bărbatul căutat de rude de aproape o săptămână, găsit mort într-o pădure

Descoperirea macabră într-o fâșie forestieră din raionul Telenești. Un bărbat de 56 de ani originar din localitatea Ghiliceni, anunțat dispărut din data de 17 octombrie, a fost găsit strangulat într-o pădurice din apropierea satului.

Publicat

Informația a fost oferită de către ofițerul de presă al IP Telenești, Elena Băetrău. Anterior a fost anunțat că bărbatul a plecat de acasă fără să anunțe pe cineva. În vederea stabilirii locului aflării, poliția împreună cu localnicii au inițiat acțiuni de căutare. Au fost verificate câmpiile din preajma satului, fântânile, casele părăsite, stânele. Prin urmare, la data de 22 octombrie, acesta a fost depistat de către feciorul mai mare strangulat într-o fâșie forestieră la o distanță de aproximativ 7 km de localitate.

Ulterior s-a aflat că bărbatul se afla la evidența medicului psihiatru.

Poliția a inițiat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care a decedat victima, iar dacă se va confirma versiunea unui suicide, ce l-a făcut pe bărbatul de 56 de ani să recurgă la acest gest extrem.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Amenințat și tâlhărit

Un bărbat în vârstă de 32 de ani originar din raionul Edineț, a fost reținut pentru comiterea unui atac tâlhăresc.

Publicat

Poliția a fost sesizată de către un tânăr de 22 de ani, precum că în noaptea de 19 octombrie, pe strada Ismail un necunoscut l-a deposedat de bani. În urma investigațiilor s-a constatat că suspectul s-a apropiat de victime sub pretextul de a-i vinde un parfum.

Când s-au apropiat de un bloc locative individul a început să agreseze tânărul. Prin urmare, suspectul în mod deschis i-a sustras banii în sumă de 835 lei, după care a părăsit locul faptei. Momentul comiterii infracțiunii a fost surprins de o camera de supraveghere instalată în fața blocului locativ.

În urma mai multor căutări, oamenii legii au reușit să localizeze și să rețină suspectul. La audiere, acesta și-a recunoscut complet vina. Pentru fapta comisă, individul riscă de până la 10 ani de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Un bebeluș a ars de viu în incendiu

Tragedie fără margini într-o familie din raionul Ungheni. Un bebeluș de 11 luni a ars de viu în casă în urma unui incendiu. Totul a avut loc în amiaza de 21 octombrie, în localitatea Buciumeni.

Publicat

imagine simbol

Cei care au chemat pompierii și poliția au fost vecinii, care au observat fumul ce ieșea pe unul din geamurile casei.

La fața locului a venit și poliția. Potrivit ofițerului de presă de la IP Ungheni, Cristina Vicol, oamenii legii au stabilit că tragedia s-a produs în familia unei tinere de 25 de ani, care locuiește în concubinaj cu un bărbat de 28 de ani, iar împreună aveau patru copii, de 5 ani, 3 ani, 2 ani și bebelușul decedat de 11 luni. Cu câteva minute înainte de a se produce tragedia, mama micuților s-ar fi dus la magazine și a lăsat copiii singuri în casă. Preliminar, focul ar fi pornit din cauza încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei de încălzit.

Cei trei copii mai mari au reușit să iasă din casă, bebelușul de 11 luni a decedat însă în interior. Totodată, s-a stabilit că familia face parte din categoria nevoiașă și se află în vizorul asistentului social. La moment tatăl lucrează ocazional, iar mama îngrijește de copii. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru lăsarea în primejdie, care s-a soldat cu deces, infracțiune care se pedepsește cu până la 4 ani de detenție.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii