Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Scandal în toiul nopții, în capitală

UN GRUP DE PESTE 20 DE FETE ȘI BĂIEȚI ÎȘI ÎMPĂRȚEAU PUMNI ȘI ÎNJURĂTURI

Publicat

Scandal cu pumni și picioare în toiul nopții, în capitală. Un grup de tineri vizual în stare de ebrietate au pus pe jar poliția. Totul s-a întâmplat în data de trei octombrie pe strada Alba Iulia din capitală. Imaginile de la fața locului au fost făcute publice pe o rețea de socializare. În secvența video se vîd o mulțime de fete și băieți care manifestă un comportament agresiv și inadecvat. Autorul filmulețului a scris că în total erau peste 20 de indivizi.

Potrivit poliției, cearta dintre tineri a fost mai întâi observată de o echipă a oamenilor legii, care tocmai treceau prin preajmă. Polițiștii ar fi încercat să-I convingă mai întâi pe tineri să se calmeze, aceștia însă strigau, înjurau și continuau să sară la bătaie unul la celălat. Prin urmare, pentru a calma spiritele, în ajutor a fost chemată încă două echipe de reacționare operativă.

Ca să-I poată reține, oamenii legii au fost nevoiți să folosească gazul lacrimogen, apoi să le pună cătușele. Patru din gașcă au fost reținuți și duși la IP Buiucani pentru documentare. Acum, forțele de ordine continuă cercetările, iar bătăușii riscă pedeapsă contravențională pentru că au perturbat ordinea publică și au refuzat să se supună cerințelor oamenilor legii.

echipa.md


 


Ediție TV

/VIDEO/ Accident frontal, la Sângerei

Accident violent în apropierea satului Chișcăreni din raionul Sîngerei. O mașină s-a tamponat frontal cu un autocamion. Impactul a avut loc pe data de 23 octombrie, la ora 12.50.

Publicat

Poliția a fost apelată precum că, două vehicule s-au lovit frontal și sunt persoane traumate. Imaginile cu consecințele tamponării au fost înregistrate pe o cameră de bord al unui alt șofer. În secvența filmată se vede cum ambele vehicule stau accidentate pe o bandă de șosea.

La fața locului au intervenit imediat polițiștii împreună cu medicii de pe ambulanță, care au aflat că un șofer de 62 de ani a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit pe banda de contrasens, iar prin urmare s-a izbit într-un camion condus de un bărbat de 39 de ani. În salonul automobilului se mai afla o pasageră cu vârsta de 42 de ani.

Ulterior, bărbatul de 62 de ani împreună cu femeia de 42 de ani, au fost transportați la spital cu multiple traumatisme. Ambii conducători auto au fost testați la alcool cu rezultatul de 0,00 mg/l în aerul expirat. Alte circumstanțe se stabilesc.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Expoziție vandalizată, în capitală

Expoziția fotografului Alex Iordache dedicată medicilor de la Institutul de Urgență, care luptă în prima linie cu virusul COVID-19, a fost vandalizată. Mai multe fotografii, care au fost expuse la intrarea în Parcul Valea Morilor de la Botanica, au fost date cu spray negru.

Publicat

Din imaginile postate pe o rețea de socializare se vede că fețele medicilor au fost murdărite cu spray negru.

Contactată de tv8.md, ofițer de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a menționat că Politia s a autosesizat, la fata locului s-au deplasat angajatii Inspectoratului de Poliție Botanica pentru stabilirea circumstanțelor. „Polițiștii întreprind toate măsurile pentru identificarea persoanelor care au comis aceasta contravenție”, a menționat Natalia Stati.

Expoziția „Prinși în ungher” a fost realizată în această vară de către cunoscutul fotograf Alex Iordache. Medicii au surpinși imediat ce au ieșit din tură, cu urmele de la măștile de protecție. 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Droguri de 500.000 de lei, confiscate

Droguri în valoare de jumătate de milion de lei, depistate și confiscate de poliție. În acest context, oamenii legii au reținut patru suspecți cu vârstele între 19 și 35 de ani, originari din Cahul, pentru păstrarea și comercializarea drogurilor de tip Hidroponic în capitală, dar și în alte regiuni ale țării.

Publicat

Pe parcursul documentării, poliția a desfășurat percheziții la domiciliile indivizilor, unde au depistat și ridicat 5 kg de narcotice, muniții de diferit calibru, dar și o armă de vânătoare, toate deținute ilegal. Dacă bănuiților le reușea să vândă drogurile pe piața neagră, aceștia ar fi obținut un profit în valoare de jumătate de milion de lei. Prin urmare, drogurile și armele au fost confiscate și transmise spre expertize. Este de menționat că, suspecții au fost anterior judecați pentru infracțiuni similar.

Trei din indivizi sunt plasați în arest preventive, iar unul este cercetat în stare de libertate. Aceștia riscă pedeapsă cu pușcărie pe un termen de până la 15 ani.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii