Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Au ucis în bătăi două persoane

DOI INDIVIZI AU POVESTIT POLIȚIEI, ÎN DETALII, CUM AU SĂVÂRȘIR CRIMA

Publicat

Dublu omor săvârșit cu o deosebită cruzime, în capitală. Un bărbat și o femeie, ambii fără loc permanent de trai au fost uciși cu o deosebită cruzime. Doi suspecți, au fost reținuți. Polițiștii au aflat despre caz în data de 25 septembrie,  cînd un trecător a depistat cele două cadaver într-o construcție părăsită. La fața locului au fost direcționați polițiștii împreună cu medicul legist, care a depistat multiple lovituri de cuțit în regiunea capului, feței și abdomenului ambelor victime.

Poliția a stability că bărbatul decedat are 48 de ani, iar femeia avea 33 de ani. Ambii nu aveau un loc permanent de trai. În urma căutărilor, au fost reținuți doi indivizi, originari din Chișinău cu vârstele de 16 și 36 de ani. La audiere, aceștia și-au recunoscut vina, iar unul dintre suspecți a mărturisit amănunțit cum ar fi fost comis omorul el și prietenul său de pahar.

El se duce primul, se duce, intră, lovește cu picioarele în cap. Eu m-am uitat că boschetarul nu mai respiră. Data, el nu respiră. Se duce, cere cuțitul, se duce, ia cuțitul, înfibge în inimă, se îndoaie cuțitul. Cuțitul nu se înfibge. Îndreaptă cuțitul, îl înfibge în abdomen, nu se înfibge. A vrut să taie gâtul. Gâtul nu se taie și a luat și a înfipt cuțitul în abdomen și s-a îndoiat cuțitul de tot.


Suspecții au mai comunicat că se cunoșteau cu victimile, iar în ziua tragediei, au consumat băuturi alcoolice. Antrior ambii indivizi au fost judecați pentru numeroase infracțiuni, printer care se enumeră vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, furt și jaf. Pentru comiterea unei astfel de infracțiuni, cei doi riscă 15 ani de detenție.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ Bărbatul căutat de rude de aproape o săptămână, găsit mort într-o pădure

Descoperirea macabră într-o fâșie forestieră din raionul Telenești. Un bărbat de 56 de ani originar din localitatea Ghiliceni, anunțat dispărut din data de 17 octombrie, a fost găsit strangulat într-o pădurice din apropierea satului.

Publicat

Informația a fost oferită de către ofițerul de presă al IP Telenești, Elena Băetrău. Anterior a fost anunțat că bărbatul a plecat de acasă fără să anunțe pe cineva. În vederea stabilirii locului aflării, poliția împreună cu localnicii au inițiat acțiuni de căutare. Au fost verificate câmpiile din preajma satului, fântânile, casele părăsite, stânele. Prin urmare, la data de 22 octombrie, acesta a fost depistat de către feciorul mai mare strangulat într-o fâșie forestieră la o distanță de aproximativ 7 km de localitate.

Ulterior s-a aflat că bărbatul se afla la evidența medicului psihiatru.

Poliția a inițiat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care a decedat victima, iar dacă se va confirma versiunea unui suicide, ce l-a făcut pe bărbatul de 56 de ani să recurgă la acest gest extrem.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Amenințat și tâlhărit

Un bărbat în vârstă de 32 de ani originar din raionul Edineț, a fost reținut pentru comiterea unui atac tâlhăresc.

Publicat

Poliția a fost sesizată de către un tânăr de 22 de ani, precum că în noaptea de 19 octombrie, pe strada Ismail un necunoscut l-a deposedat de bani. În urma investigațiilor s-a constatat că suspectul s-a apropiat de victime sub pretextul de a-i vinde un parfum.

Când s-au apropiat de un bloc locative individul a început să agreseze tânărul. Prin urmare, suspectul în mod deschis i-a sustras banii în sumă de 835 lei, după care a părăsit locul faptei. Momentul comiterii infracțiunii a fost surprins de o camera de supraveghere instalată în fața blocului locativ.

În urma mai multor căutări, oamenii legii au reușit să localizeze și să rețină suspectul. La audiere, acesta și-a recunoscut complet vina. Pentru fapta comisă, individul riscă de până la 10 ani de pușcărie.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Un bebeluș a ars de viu în incendiu

Tragedie fără margini într-o familie din raionul Ungheni. Un bebeluș de 11 luni a ars de viu în casă în urma unui incendiu. Totul a avut loc în amiaza de 21 octombrie, în localitatea Buciumeni.

Publicat

imagine simbol

Cei care au chemat pompierii și poliția au fost vecinii, care au observat fumul ce ieșea pe unul din geamurile casei.

La fața locului a venit și poliția. Potrivit ofițerului de presă de la IP Ungheni, Cristina Vicol, oamenii legii au stabilit că tragedia s-a produs în familia unei tinere de 25 de ani, care locuiește în concubinaj cu un bărbat de 28 de ani, iar împreună aveau patru copii, de 5 ani, 3 ani, 2 ani și bebelușul decedat de 11 luni. Cu câteva minute înainte de a se produce tragedia, mama micuților s-ar fi dus la magazine și a lăsat copiii singuri în casă. Preliminar, focul ar fi pornit din cauza încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei de încălzit.

Cei trei copii mai mari au reușit să iasă din casă, bebelușul de 11 luni a decedat însă în interior. Totodată, s-a stabilit că familia face parte din categoria nevoiașă și se află în vizorul asistentului social. La moment tatăl lucrează ocazional, iar mama îngrijește de copii. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru lăsarea în primejdie, care s-a soldat cu deces, infracțiune care se pedepsește cu până la 4 ani de detenție.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii