Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Au spart geamul cu pumnii

Ghinion pe capul unui șofer din Chișinău, dar și pentru doi tineri care i-au spart mașina.

Bărbatul s-a pomenit fără geam la automobil, însă a reușit să dea de urmele celor care l-au distrus. Totul s-a întâmplat în noaptea de 20 mai, în sectorul Buiucani al capitalei. Despre caz a relatat proprietarul mașinii pe o rețea de socializare. În secvența video pe care a atașat-o acesta la postare se vede cum un necunoscut se apropie de vehicul și trage cu pumnul în geamul din spate, lăsând-ul țăndări. Imediat afară au ieșit mai mulți oameni să vadă ce s-a întâmplat, iar proprietarul a chemat poliția.

Paralel, tot el a făcut o postare pe o rețea de socializare cu poza celor doi, în care a cerut ajutorul oamenilor. Internauții s-au mobilizat și i-au găsit pe cei doi tineri practic pe urme fierbinți, în următoarea zi. Este vorba despre un tânăr de 19 ani originar din Leova și altul de 21 de ani din Călărași. Proprietarul mașinii i-a predat polițiștilor și procurorilor, iar pe caz a fost inițiat un proces penal pentru huliganism.

Investigațiile pe caz continuă.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ A doborât un stâlp și câțiva brazi

Clipe de panică pentru un șofer de camion de 65 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului și a dat cu vehiculului său de mare tonaj într-un pilon electric.

Coliziunea a fost atât de violentă, încât stâlpul, dar și câțiva copaci din preajmă au fost doborâți la pământ. S-a întâmplat în prima jumătate a zilei de 28 mai, la ora 11, la intrarea în orașul Orhei. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Orhei, Elena Băetrău a declarat că șoferul conducea un autocamion cu semiremorcă. La un moment dat, cel mai probabil din cauza șoselei umede, acesta a pierdut controlul asupra volanului și a derapat cu vehiculul de pe traseu.

Din fericire, în urma coliziunii, nimeni nu a avut de suferit. Șoferul în vârstă de 65 de ani a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au demonstrat că acesta nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Toate circumstanțele vor fi stabilite de polițiștii din Orhei.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Două tinere își caută mama

O femeie de 60 de ani din Chișinău a dispărut fără veste, iar fiicele ei nu mai știu unde să o caute. Acestea au plasat anunțuri pe rețelele de socializare și s-au adresat și la poliție, însă până la moment, căutările nu au dat niciun rezultat.

Tinerele au declarat oamenilor legii că mama lor a dispărut în data de 25 m5 mai, în jurul orei 16.00.

Femeia ar fi ieșit din casă, de pe strada Uzinelor, spunând că merge la plimbare însă nu s-a mai întors. Valentina Bodașco are înălțimea de 1.65m, corpolența medie, ochii căprui și părul vopsit într-o nuanță castanie spre roșcat. În ziua dispariției aceasta era îmbrăcată într-o geacă roșie și pantaloni negri. Din spusele fiicelor, femeia suferă de pierderi de memorie și vede cu un singur ochi. În acest context, toți cei care au recunoscut femeia din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să sune la numerele de telefon 079 112 893 sau 112.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ VESTE CUTREMURĂTOARE: Copilul din Hîncești a fost găsit mort în curtea casei

Veste cutremurătoare de la Hâncești. Copilul de șase ani, căutat deja de mai bine de două zile a fost găsit decedat, în veceul din curtea casei.

După ce căutările în zonă nu au dat niciun rezultat, s-a decis verificarea repetată a curții casei. Cadavrul micuțului a fost transmis experților criminaliști care vor stabili cauza exactă a decesului copilului.

Amintim că mezinul familiei de 6 ani, a dispărut în data de 26 mai, în jurul orei 12.00. Acesta se afla acasă cu fratele și sora mai mare. Copila de 14 ani, a avut ore online, băiatul mijlociu a stat în fața televizorului, iar mezinul a rămas să se joace în una dintre odăile casei. Nimeni nu a înțeles când a ieșit micuțul din casă. Sute de polițiști, carabinieri, pompieri dar și voluntari au participat la căutări.

Una dintre versiunile investigate de poliție era răpirea copilului, iar penntu returnarea acestuia, primarul satului ar fi promis o recompensă bănească de 300.000 de lei. Disperați părinții au cerut chiar și ajutorul unei clarvăzătoare.


Din nefericire, micuțul a fost găsit decedat. Acum, polițiștii urmează să constate toate circumstanțele producerii tragediei.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii