Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO/ Fetiță de doi ani, dispărută

O fetiță de numai doi ani a fost găsită într-o pădure, după ce ar fi plecat de una singură, de acasă.

Despre dispariția minorei de 2 ani, Inspectoratul de Poliție din raionul Călărași a fost anunțat în noaptea de 13 mai, la orele 00:30, de către mama copilului care a observat lipsa fetiței abia după ce s-a întors acasă târziu. După investigație la locul întâmplării, poliția a aflat că minora a fost lăsată sub supravegherea buneilor împreună cu frățiorul de 4 ani, în timp ce mama copiilor a plecat la lucru în câmp. S-a depistat că în seara dispariției minorei, mama a consumat alcool cu o vecină.

Buneii, la fel se aflau în stare de ebrietate. La acțiunile de căutare au fost mobilizați angajații poliției împreună cu locuitorii și autoritățile publice locale din regiunea raionului Călărași. Căutările au durat toată noaptea.

Fetița a fost găsită dimineața, în jurul orei 8.00, într-o fâșie forestieră la distanța de peste un kilometru de la casa părintească. Traume vizibile pe corpul fetiței nu au fost depistate. Pentru investigarea și îngrijirea medicală, copila a fost transportată la Spitalul raional din Călărași. Urmează a fi întreprinse măsuri necesare pentru asigurarea protecției copilului. Inspectoratul General al Poliției vine cu un apel către părinți să-și supravegheze în permanență copiii.

echipa.md


Ediție TV

/VIDEO/ A dispărut din spital

Un bărbat de 42 de ani a dispărut din spital, iar rudele nu mai știu unde să îl caute. La adresa redacției noastre s-a adresat bunicul pacientului, în vârstă de 80 de ani care ne-a relatat că nepotul său era internat în spitalul din Cantemir.

În data de 17 mai, acesta s-ar fi dus să-și viziteze nepotul și să organizeze transferul acestuia la spitalul de psihiatrie din Chișinău. Atunci bărbatul a aflat că nepotul său a dispărut din spital, chiar dacă, anterior, acesta se simțea atât de rău încât nu putea merge nici 200 de metri fără ajutorul unei alte persoane.

Medicii i-ar fi spus bătrânului că nepotul lui ar fi plecat în jurul orei 03.00 noaptea, iar de atunci nimeni nu știe nimic de el. Familia bărbatului dispărut a alertat și poliția, însă căutările nu au dat niciun rezultat. Tudor Isca are corpolența medie, pielea creolă, ochii căprui și părul șaten. În acest context, toți cei care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să anunțe la numerele de telefon 068 577 100 sau 112.

Orice informație contează.

echipa.md


 

 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Bubuitură puternică, în capitală

Bubuitură puternică în inima Chișinăului. O sacoșă suspectă, lăsată în fața Ministerului afacerilor interne a pus pe jar autoritățile capitalei.

S-a întâmplat în data de trei iunie, în jurul orei 12.00 pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. S-a constatat că pachetul a fost inițial observat de un carabinier care a și bătut alarma. La fața locului a venit poliția, pompierii, dar și geniștii. Zona a fost încercuită, iar experții au examinat sacoșa suspectă.

După ce geniștii au efectuat o deflagrație controlată conform protocololului și s-au asigurat că de fapt, nu există niciun pericol, circulația în zonă a fost din nou restabilită. Acum, polițiștii urmează să examineze imaginile de pe camerele de supraveghere și să constate cine a lăsat punga suspectă.

Investigațiile continuă.

echipa.md


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Accident fatal în sudul țării

Un accident îngrozitor în apropierea satului Alexandru Ioan Cuza, din raionul Cahul, soldat cu deces.

Un tânăr de 27 de ani a murit după ce mașina în care se afla ca pasager s-a izbit într-un copac. Totul s-a întâmplat pe data de 31 mai, aproximativ la ora 04.40 dimineața. Din informația oferită de ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, s-a aflat că totul s-a întâmplat după ce șoferul automobilului, în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a derapat de pe șosea și s-a tamponat într-un copac de la marginea drumului.

Cu regret, medicii de pe ambulanță ajunși la fața locului au stabilit că pasagerul a decedat pe loc. Șoferul s-a ales cu mai multe trauma grave și a fost transportat la spitalul raional din Cahul pentru ajutor medical. Circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite.

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii