Connect with us

Ediție TV

/VIDEO/ Violul minorei de 17 ani, la Tvardița

Cazul violului de la Tvardița a fost retras de la autoritățile din Taraclia și transmis IGP și PCCOCS.

Published

on

Într-un comunicat de presă, procuratura generală anunță că o astfel de decizie a fost luată pentru o documentare rapidă, complexă și obiectivă a cazului. Totodată, urmează a fi dată apreciere acțiunilor întreprinse de procurorii și polițiștii din Taraclia, care s-au ocupat până de curând, de documentarea acestui caz. Amintim că totul s-a întâmplat în noaptea de 15 martie, părinții minorei violate au anunțat însă poliția abia pe 17 martie, atunci când fiica lor le-a povestit despre cele întâmplate. Preliminar se cunoaște că în seara tragediei, cei trei suspecți, colegi de clasă cu victima, au invitat-o pe fată la unul dintre ei. Acolo ei ar fi consumat alcool în exces, apoi cei trei băieți, cu vârstele cuprinse între 17 și 18 ani, ar fi violat-o pe minoră, după care au dus-o la ea acasă. Minora a ajuns la spital, unde este internată până în prezent. Tatăl fetei spune că părinții suspecților și-ar fi cerut iertare ed la el, în speranța că el își va retrage cererea.

TATĂL VICTIMEI: Nu, eu să mușamalizez cazul? Nimeni nu mi-a propus bani, nu am fost presat, însă au venit să se împace. Ei au spus că nu au făcut nimic și nu înțeleg nimic. Ei nu înțeleg de unde au apărut acele răni pe corpul minorei. În principiu ei sunt vinovați că au chemat-o, au îmbătat-o și au adus-o acasă.

Tatăl fetei a mai adăugat că nu se va lăsa până cei care au procedat astfel cu fiica lui nu vor fi pedepsiți.


TATĂL VICTIMEI: Este lege, a fost comisă o infracțiune, este pedeapsă pentru infracțiune. Este lege – asta trebuie să fie respectat.

Menționăm că unul dintre băieții bănuiți ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, iar acum se află la spital. Poliția și procurorii din Chișinău continuă investigațiile. Conform legii, violul se pedepsește cu până la 12 ani de pușcărie.

CITEȘTE ȘI: Detalii șocante în cazul violului de la Tvardița. Unul din suspecți ar fi vrut să-și pună capăt zilelor.


Minoră de 17 ani, violată de trei tineri, în satul Tvardița din raionul Taraclia. Tatăl copilei a dat detalii cutremurătoare despre caz.

 


Ediție TV

/VIDEO/ S-a aruncat de pe acoperiș

O TÂNĂRĂ DE 29 DE ANI A DECEDAT LA SPITAL DUPĂ CE A CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME

Published

on

foto: deschide.md

Un incident șocant a tulburat liniștea locuitorilor din centrul Capitalei. Asta după ce o tânără a urcat pe acoperișul unui bloc cu cinci etaje, a strigat că-i iubește pe toți și s-a aruncat în gol. Totul a avut loc în dat de 9 iulie, pe bulevradul Ștefan cel Mare și Sfânt. La fața locului a venit poliția și ambulanța.. Aceasta a suferit mai multe traume grave și dusă de urgență la spital.

În presă au apărut informații precum că victima ar fi încercat să-și ia zilele după un conflict cu tatăl ei. Informație neconfirmată deocamdată de poliție. Forțele de ordine cercetează cazul și urmează să afle cu exactitate ce a făcut-o pe aceasta să se arunce în gol. Tânăra decedată muncea în calitate de croitoreasă într-un atelier din capitală.

echipa.md


Continue Reading

Ediție TV

/VIDEO/ Bătaie între două familii de Romi

PESTE 100 DE PERSOANE S-AU LUAT LA PUMNI ȘI PICIOARE ÎN MIJLOCUL DRUMULUI

Published

on

Un conflict între două familii de romi, la Edineț aplanal de polițiști și mascați. S-a întâmplat în data de 8 iulie. Imaginile cu cele peste 100 de persoane care au blocat pur și simplu o stradă din oraș au devenit virale pe rețelele de socializare. În acestea pot fi observați polițiștii strecurați printre oamenii care au blocat drumul și încearcă să-i calmeze.

Tot la fața locului se văd și mascații înarmați, veniți în ajutorul echipajelor de poliție. Ofițerul de presă de la IP Edineț, Svetlana Talpă a declarat intervenția poliției a fost solicitată pentru aplanarea unui conflict iscat între două familii de etnie romă. Se pare că anterior, toți îmreună au organizat o petrecere în perioada pandemiei. În rezultat una dintre familii ar fi fost amendată, cealaltă nu. Asta a și servit drept motiv din care inițiatorul conflictului a dat buzna în curtea casei de locuit a vecinilor și a început să arunce cu pietre în geamuri. Ulterior, cele două familii s-au adunat deja în stardă ca să-și ămpartă pumni și picioare unui altuia. În cele din urmă, oamenii legi iau reușit să aplaneze scandalul, iar agresorii au fost escortați la Inspectoratul de Poliție Edineț, pentru documentarea incidentului. Pe marginea acestui incident a fost pornit un proces penal în vederea stabilirii tururor circunstanțelor.

echipa.md

 


Continue Reading

Ediție TV

/VIDEO/ A furat patru acumulatoare auto

UN BĂRBAT DE 44 DE ANI A AJUNS PE MÂNA POLIȚIEI, SUSPECTAT DE FURT

Published

on

A vrut să facă bani din acumulatoare furate, dar ar putea ajunge după gratii. Este isprava unui bărbat de 44 de ani din capitală, reținut de oamenii legii. Totul s-a întâmplat încă în luna mai, pe teritoriul unei companii de închirieri auto de pe strada Studenților, bănuitul însă a reușit timp de două luni să se eschiveze de pedeapsă.

Ghinionul lui a fost însă ca pe teritoriul firmei să fie instalate camera video, și în cele din urmă acesta a putut fi identificat și reținut. Prejudiciul cauzat firmei constituie peste 4600 de lei. În cadrul audierilor, bănuitl și-ar fi recunoscut vina. Acesta le-a spus forțelor de ordine că a recurs la ilegalitate pentru că avea nevoie de bani. ACum el este cercetat penal pentru furt, iar dacă magistrați îl vor recunoaște vinovat, el riscă o amendă de până la 67.500 de lei sau pușcărie pe un termen de până la 4 ani.

echipa.md


Continue Reading

topul săptămânii