Rețele de socializare

Moldova

Femeie bătută până la moarte de propriul nepot, la Cantemir

O femeie a murit, după ce a fost ucisă cu bestialitate de propriul nepot. Crima a avut loc în această dimineață, în localitatea Hănăseni, din raionul Cantemir, după ce cei doi au consumat băuturi alcoolice toată noaptea.

Este vorba de o femeie în vârstă de 62 de ani, despre moartea căruia poliția a fost anunțată de către unul dintre membrii echipajului medical care a fost solicitat la fața locului.

Angajatul medical le-a spus polițiștilor că femeia a murit de față cu rudele ei, iar pe suprafața cadavrului, medicii-legiști au depistat mai multe urme de moarte violentă, inclusiv fracturi de coaste, dar și fractura nasului.

Ulterior, polițiștii din Cantemir au stabilit că femeia a fost bătută cu bestialitate de către propriul nepot, în urma unui conflict iscat între ei, după ce au consumat băuturi alcoolice. Suspectul, un bărbat de 39 de ani, i-a aplicat femeii mai multe lovituri pe suprafața corpului, inclusiv în cap, în urma cărora femeia a decedat.


Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele lui a fost intentat un dosar penal.

deschide.md


Moldova

/FOTO/ Mercedes luat „În lopată”, pe o stradă din Chișinău

Un Mercedes a fost luat „În lopată”, pe o stradă din Chișinău

S-a întâmplat în data de 07 aprilie, pe strada Universității. Preliminar se știe că la volanul Mercedesului se afla un șofer de 59 de ani, iar tractorul era condus de un bărbat de 61 de ani.

Cazul a fost documentat de o echipă de polițiști de la secția accidente rutiere.

Cel care va fi găsit vinovat, riscă 1500 de lei amendă și șase puncte de penalizare.

echipa.mdCitește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Incendiu, la Călărași. Locuitorii din preajmă bat alarma

Astăzi, 7 aprilie 2020, un nou focar de incendiu a fost sesizat de către internauți în imediata apropiere a orașului Călărași.

Potrivit câtorva poze publicate pe Faceebok, în apropiere a orașului Călărași arde vegetația uscată iar focarul prezintă un pericol eminent pentru plantațiile multianuale de viță-de-vie din imediata apropiere.

news.ungheni.org


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Accident cu trei mașini, în capitală. Două Hyundai și o Kia, avariate

Accident cu trei mașini, în capitală. Două Hyundai și o Kia, avariate.

foto: fb.com/AutomobilistMD

S-a întâmplat în prima jumătate a zilei de șapte aprilie, pe strada Kiev din capitală. Imaginea de la fața locului a fost postată pe o rețea de socializare.

Deocamdată nu este clar cum s-au izbit cele trei mașini.


Victime nu sunt.

Știrea se actualizează….

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii