Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Șoferi tupeiști, filmați cum merg pe contrasens, ca să scape de ambuteiaj

Mașini de lux, surprinse mergând pe contrasens pe străzile capitalei. Unul dintre cazuri a avut loc în seara de 13 februarie, pe strada Calea Ieșilor din capitală. Un șofer care circula regulamentar s-a pomenit un vehicul chiar în fața sa.

Cel mai probabil, astfel șoferul a încercat să evite ambuteiajul. Mai mult, automobilistul i-a semnalat șoferului care se deplasa regulamentar să-i cedeze calea, iar când a văzut că ultimul nu-l lasă să treacă, a ieșit pe banda extremă dreapta, tot pe contrasens, și și-a văzut de drum.


Un caz similar, a avut loc în dimineața de 14 februarie, pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica.

De această dată, o șoferiță ar fi încercat să ocolească ambuteiajul, dar nu i-a mers. Automobilista a dat nas în nas cu un echipaj de patrulare. Potrivit legii, încălcarea marcajului rutier se sancționează cu amendă de 750 de lei și 3 puncte de penalizare.

echipa.md


Moldova

Vântul face ravagii. Trei posturi vamale și-au sistat activitatea

Posturile vamale de tip debarcader ”Molovata”, ”Soroca” și ”Cosăuți” și-au întrerupt temporar activitatea din cauza valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru.

În aceste condiții, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru alte posturi vamale, aflate în proximitate.

Harta interactivă a punctelor de trecere poate fi vizualizată pe pagina web a Serviciului Vamal.

Vom reveni cu actualizări.


Citește mai departe

Moldova

Încă 43 de șoferi, prinși băuți la volan în weekend

Circa 1600 de șoferi au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, în doar 2 zile

În weekend-ul trecut, inspectorii de patrulare au depistat și înlăturat de la volan 43 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Alții peste 850 au depășit limita de viteză.

De asemenea, 21 de șoferi nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliștilor, iar 164 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră. Totodată, 41 de pietoni au ignorat regulile de circulație rutieră.

În această ordine de idei, Inspectoratul Național de Patrulare reamintește că regulile nu sunt făcute ca să fie încălcate, ignorându-le automat reprezinți un pericol în trafic.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Ca după RĂZBOI: Copaci doborâți, acoperișuri și stații de așteptare distruse. Imagini surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt

Imagini dezolante surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt.

Rețelele de socializare au fost împânzite cu imagini surprinse de internauți.


Citește mai departe

topul săptămânii