Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Un camion a ajuns într-un șanț. A încercat să evite impactul cu o mașină

Un șofer de camion a ajuns cu vehiculul său într-un șanț, după ce ar fi încercat să evite un accident.

Totul s-a întâmplat în dimineața de 14 februarie, în apropiere de orașul Ialoveni, în jurul orei 6.00. Potrivit unui portal de știri, impactul a avut loc din cauza unui alt automobilist.

Șoferul camionului ar fi fost orbit de o altă mașină care se deplasa cu viteză excesivă, iar pentru a evita impactul șoferul de TIR a virat brusc și s-a dus cu tot cu camion în șanț. În pozele făcute de la fața locului, se poate observa că cea mai afectată a fost remorca. Din fericire, șoferul a scăpat nevătămat.

Cazul se cercetează. Dacă șoferul va fi găsit vinovat producerea accidentului, el riscă amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

echipa.mdMoldova

Vântul face ravagii. Trei posturi vamale și-au sistat activitatea

Posturile vamale de tip debarcader ”Molovata”, ”Soroca” și ”Cosăuți” și-au întrerupt temporar activitatea din cauza valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru.

În aceste condiții, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru alte posturi vamale, aflate în proximitate.

Harta interactivă a punctelor de trecere poate fi vizualizată pe pagina web a Serviciului Vamal.

Vom reveni cu actualizări.


Citește mai departe

Moldova

Încă 43 de șoferi, prinși băuți la volan în weekend

Circa 1600 de șoferi au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, în doar 2 zile

În weekend-ul trecut, inspectorii de patrulare au depistat și înlăturat de la volan 43 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Alții peste 850 au depășit limita de viteză.

De asemenea, 21 de șoferi nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliștilor, iar 164 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră. Totodată, 41 de pietoni au ignorat regulile de circulație rutieră.

În această ordine de idei, Inspectoratul Național de Patrulare reamintește că regulile nu sunt făcute ca să fie încălcate, ignorându-le automat reprezinți un pericol în trafic.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Ca după RĂZBOI: Copaci doborâți, acoperișuri și stații de așteptare distruse. Imagini surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt

Imagini dezolante surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt.

Rețelele de socializare au fost împânzite cu imagini surprinse de internauți.


Citește mai departe

topul săptămânii