Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Moldovean căutat pe INTERPOL pentru trafic de persoane, reținut în Ucraina

Moldoveanul căutat de autoritățile olandeze pentru trafic de persoane, a fost prins la vama dintre Ucraina și Polonia.

Bărbatul a fost reținut, recent, de polițiștii de frontieră ucraineni la punctul de trecere de la Rosoșanî.  Individul a încercat să intre pe teritoroiul Ucrainei în calitate de pieton. În cadrul procesului de verificare a pașaportului s-a dovedit că acesta se regăsește printre persoanele date în căutare de către Interpol.

Bănuitul a fost încătușat, după care poliția de frontieră a luat legătura cu sediul Interpol de la Kiev pentru a-i informa de cele întâmplate. Menționăm că, rețeaua de trafic de persoane, a cărei membru era conaționalul nostru, a fost lichidată la începutul anului curent.


Advertisement

Moldova

Vântul face ravagii. Trei posturi vamale și-au sistat activitatea

Posturile vamale de tip debarcader ”Molovata”, ”Soroca” și ”Cosăuți” și-au întrerupt temporar activitatea din cauza valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru.

În aceste condiții, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru alte posturi vamale, aflate în proximitate.

Harta interactivă a punctelor de trecere poate fi vizualizată pe pagina web a Serviciului Vamal.

Vom reveni cu actualizări.


Citește mai departe

Moldova

Încă 43 de șoferi, prinși băuți la volan în weekend

Circa 1600 de șoferi au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, în doar 2 zile

În weekend-ul trecut, inspectorii de patrulare au depistat și înlăturat de la volan 43 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Alții peste 850 au depășit limita de viteză.

De asemenea, 21 de șoferi nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliștilor, iar 164 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră. Totodată, 41 de pietoni au ignorat regulile de circulație rutieră.

În această ordine de idei, Inspectoratul Național de Patrulare reamintește că regulile nu sunt făcute ca să fie încălcate, ignorându-le automat reprezinți un pericol în trafic.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Ca după RĂZBOI: Copaci doborâți, acoperișuri și stații de așteptare distruse. Imagini surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt

Imagini dezolante surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt.

Rețelele de socializare au fost împânzite cu imagini surprinse de internauți.


Citește mai departe

topul săptămânii