Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Accident violent, în capitală. Două mașini au fost făcute zob

Grav accident de circulație, pe strada Grenoble din capitală. Două mașini au fost făcute zob în urma unui impact violent.

Totul s-a întâmplat în seara de 13 februarie, în jurul orei 22.50. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei Natalia Stati a declarat că la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști care au constatat că unul dintre vehiculele implicate era condus de un tânăr de 28 de ani, iar la volanul celeilalte mașini se afla un bărbat de 50 de ani.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, mașinile însă au fost grav avariate. Acum oamenii legii urmează să stabilească din vina cui s-a produs accidentul, iar cel care va fi recunoscut vinovat riscă 1.500 de lei amendă și șase puncta de penalizare.

echipa.md


Moldova

Vântul face ravagii. Trei posturi vamale și-au sistat activitatea

Posturile vamale de tip debarcader ”Molovata”, ”Soroca” și ”Cosăuți” și-au întrerupt temporar activitatea din cauza valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru.

În aceste condiții, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru alte posturi vamale, aflate în proximitate.

Harta interactivă a punctelor de trecere poate fi vizualizată pe pagina web a Serviciului Vamal.

Vom reveni cu actualizări.


Citește mai departe

Moldova

Încă 43 de șoferi, prinși băuți la volan în weekend

Circa 1600 de șoferi au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, în doar 2 zile

În weekend-ul trecut, inspectorii de patrulare au depistat și înlăturat de la volan 43 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Alții peste 850 au depășit limita de viteză.

De asemenea, 21 de șoferi nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliștilor, iar 164 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră. Totodată, 41 de pietoni au ignorat regulile de circulație rutieră.

În această ordine de idei, Inspectoratul Național de Patrulare reamintește că regulile nu sunt făcute ca să fie încălcate, ignorându-le automat reprezinți un pericol în trafic.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Ca după RĂZBOI: Copaci doborâți, acoperișuri și stații de așteptare distruse. Imagini surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt

Imagini dezolante surprinse în capitală în urma rafalelor de vânt.

Rețelele de socializare au fost împânzite cu imagini surprinse de internauți.


Citește mai departe

topul săptămânii