Rețele de socializare

Moldova

/FOTO/ Accident violent, în capitală. Două mașini au fost făcute zob

Grav accident de circulație, pe strada Grenoble din capitală. Două mașini au fost făcute zob în urma unui impact violent.

Totul s-a întâmplat în seara de 13 februarie, în jurul orei 22.50. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei Natalia Stati a declarat că la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști care au constatat că unul dintre vehiculele implicate era condus de un tânăr de 28 de ani, iar la volanul celeilalte mașini se afla un bărbat de 50 de ani.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, mașinile însă au fost grav avariate. Acum oamenii legii urmează să stabilească din vina cui s-a produs accidentul, iar cel care va fi recunoscut vinovat riscă 1.500 de lei amendă și șase puncta de penalizare.

echipa.md


Moldova

/VIDEO/ Un biciclist a fost filmat cum trece la roșu, în două intersecții

Își pune viața în pericol pentru a economisi câteva minute. Un biciclist a fost filmat cum trece la Roșu, în două intersecții.

S-a întâmplat în seara de întâi iulie, pe strada București din capitală. În imaginile surprinse de un șofer ce se deplasa în spate se vede cum biciclistul ajunge în intersecție la culoarea roșie a semaforului, se uită în părți apoi traversează. Același lucru se întâmplă și câteva intersecții mai târziu. Internauții s-au arătat indignați de situație și au scris în comentarii că cel mai des anume astfel se produc accidentele cu implicarea bicicliștilor.

De menționat că odată ce se deplasează pe carosabil, bicicliștii sunt considerați participanți la trafic și sunt obligați să respecte regulamentul circulației rutiere.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Vedeta internetului: Un șofer a postat cum merge pe contrasens, în spatele unei ambulanțe

Vedeta rețelelor de socializare. S-a filmat încălcând regulamentul și a postat imaginile pe internet.

Este cazul unui șofer care se deplasa pe contrasens, în spatele unei ambulanțe aflată în misiune. S-a întâmplat pe o stradă din Chișinău. În secvența video se vede că pe benzile de deplasare în direcția în care mergea șoferul era ambuteiaj, acesta însă a găsit o metodă de a ajunge mai repede la destinație.

Asta chiar dacă a încălcat regulamentul și a pus zeci de vieți în pericol. Internauții i-au sugerat șoferului să înceteze cu astfel de gesturi pentru că asta nu-i dă demnitate, dimpotrivă, scoate la suprafață toată iresponsabilitatea și lipsa de respect față de ceilalți participanți la trafic.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un accident cu două automobile produs în urma manevrei de întoarcere, la Măgdăcești

Accident la Măgdăcești.

La data de 02 iulie 2020, în jurul orelor 12.00 angajații Inspectoratului de Poliție Criuleni, au înregistrat un apel telefonic, de la un bărbat, care a comunicat că în timp ce se deplasa pe traseul R-6 în preajma satului Măgdăcești, raionul Criuleni, cu automobilul de model Dacia Duster, a fost tamponat de către un alt automobil de model Renault Megane. Persoane traumate nu au fost.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că, conducătorul automobilului de model ,, Renault Megane” cu vârsta de 32 ani care se deplasa regulamentar în direcția mun. Chișinău a fost tamponat de către conducătorul automobilului de model ,,Dacia Duster” cu vârsta de 41 ani care a încercat să efectueze o manevra de întoarcere în aceiași direcție și neasigurîndu-se nu a cedat trecerea, astfel fiind tamponat lateral de către cealaltă unitate de transport.

La moment angajații IP Criuleni continuă documentarea cazului.Citește mai departe

topul săptămânii