Rețele de socializare

Moldova

Tragedie în Chișinău. Un bărbat a căzut de pe motocicletă și a murit în ambulanță

Un bărbat a murit în drum spre spital, după ce i s-a făcut rău în timp ce se deplasa cu o motocicletă și a căzut. Cazul a avut loc astăzi, pe strada Pășunelor, din sectorul Botanica al capitalei. Potrivit medicilor, bărbatul ar fi suferit un insult și a fost preluat în stare inconștientă.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că victima este un bărbat în vârstă de 40 de ani.

„Acesta se deplasa cu o motocicletă de model Viper când a căzut, iar ulterior a fost preluat de o ambulanță. Din nefericire medici nu i-au putut salva viața, iar bărbatul a murit în drum spre spital”, ne-a spus Stati.

Stati a ținut să precizeze că trupul neînsuflețit al victimei va fi supus unei expertize medico-legală pentru a stabili dacă nu avea careva probleme de sănătate.


deschide.md


Moldova

/VIDEO/ Un biciclist a fost filmat cum trece la roșu, în două intersecții

Își pune viața în pericol pentru a economisi câteva minute. Un biciclist a fost filmat cum trece la Roșu, în două intersecții.

S-a întâmplat în seara de întâi iulie, pe strada București din capitală. În imaginile surprinse de un șofer ce se deplasa în spate se vede cum biciclistul ajunge în intersecție la culoarea roșie a semaforului, se uită în părți apoi traversează. Același lucru se întâmplă și câteva intersecții mai târziu. Internauții s-au arătat indignați de situație și au scris în comentarii că cel mai des anume astfel se produc accidentele cu implicarea bicicliștilor.

De menționat că odată ce se deplasează pe carosabil, bicicliștii sunt considerați participanți la trafic și sunt obligați să respecte regulamentul circulației rutiere.


echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Vedeta internetului: Un șofer a postat cum merge pe contrasens, în spatele unei ambulanțe

Vedeta rețelelor de socializare. S-a filmat încălcând regulamentul și a postat imaginile pe internet.

Este cazul unui șofer care se deplasa pe contrasens, în spatele unei ambulanțe aflată în misiune. S-a întâmplat pe o stradă din Chișinău. În secvența video se vede că pe benzile de deplasare în direcția în care mergea șoferul era ambuteiaj, acesta însă a găsit o metodă de a ajunge mai repede la destinație.

Asta chiar dacă a încălcat regulamentul și a pus zeci de vieți în pericol. Internauții i-au sugerat șoferului să înceteze cu astfel de gesturi pentru că asta nu-i dă demnitate, dimpotrivă, scoate la suprafață toată iresponsabilitatea și lipsa de respect față de ceilalți participanți la trafic.

echipa.md


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un accident cu două automobile produs în urma manevrei de întoarcere, la Măgdăcești

Accident la Măgdăcești.

La data de 02 iulie 2020, în jurul orelor 12.00 angajații Inspectoratului de Poliție Criuleni, au înregistrat un apel telefonic, de la un bărbat, care a comunicat că în timp ce se deplasa pe traseul R-6 în preajma satului Măgdăcești, raionul Criuleni, cu automobilul de model Dacia Duster, a fost tamponat de către un alt automobil de model Renault Megane. Persoane traumate nu au fost.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că, conducătorul automobilului de model ,, Renault Megane” cu vârsta de 32 ani care se deplasa regulamentar în direcția mun. Chișinău a fost tamponat de către conducătorul automobilului de model ,,Dacia Duster” cu vârsta de 41 ani care a încercat să efectueze o manevra de întoarcere în aceiași direcție și neasigurîndu-se nu a cedat trecerea, astfel fiind tamponat lateral de către cealaltă unitate de transport.

La moment angajații IP Criuleni continuă documentarea cazului.Citește mai departe

topul săptămânii